RADOVIĆ SA KLUPE SRUŠIO LIDERA: Sevojno ostvarilo veliku pobedu za kraj jesenjeg dela prvenstva! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.11.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za kraj jesenjeg dela prvenstva Zapadno-moravske zone igran je derbi između Sevojna i Omladinca. Domaćin je slavio rezultatom 2:1.

RADOVIĆ SA KLUPE SRUŠIO LIDERA: Sevojno ostvarilo veliku pobedu za kraj jesenjeg dela prvenstva! (VIDEO)

Foto: FK Sevojno

Neverovatna utakmica viđena je ove subote na stadionu kraj Valjaonice. Pred oko 300 gledalaca savladan je lider prvenstva Omladinac iz Zablaća.

Republika
 

Od samog starta igralo se otvoreno na obe strane sa puno duela, igra se pretežno odvijala na sredini terena. Lider prvi zadaje udarac. U 21. minut posle odličnog udarca glavom Nemanje Filipovića savladan je Krća na golu Sevojna. 1:0 za Omladinac.

Ubrzo posle primljenog gola domaći igrači su zaigrali bolje što je rezultiralo postignutim golom. Ječmenica ostavlaj loptu Staniću koji sa nekih 18 metara iskosa upućuje dobar udarac, golman gostiju odbija loptu na koju natrčava Davidodić za 1:1.

Do kraja prvog poluvremena beležimo po dve prilike na obe strane. Novom golu bili su bliži igrači trenera Marka Vučkovića, ali je igrač domaćih ispucao loptu sa gol linije.

Drugih 45 minuta derbi utakmice Zone Zapadno-moravske preslikani kao i start meča. Igrači oba tima željni sva tri boda pokušavaju da stvore izgledne prilike za gol, ali i nešto opreznije igraju na svojoj polovini.

Bilo je šansi na obe strane, ali nije bilo promene rezultata sve do pred kraj meča. Kada su mnogi mislili da će se meč završiti podelom bodova na scenu stupa rezervista Radović Branko. Nakon odličnog centaršuta Nedovića loptu u gol sprovodi igrač koji je ušao sa klupe u 78. minutu. Vodi Sevojno 2:1, strelac Radović.

 

 

To je ujedno bio i konačan rezultat susreta, ekipa Omladinca upisuje drugi poraz u prvenstvu, ali ostaje na prvoj poziciji. Sevojno sada zauzima drugo mesto sa sedam bodova manje u odnosu na lidera.

Sevojno - Omladinac (Zablaće) 2:1 (1:1)

Sevojno: Krća, Nedović, Stanjaković, Ristanović, Karadarević (od 78' Radović), Davidović, Ječmenica, Bralušić, Cvetković, Ivanović, Stanić.

Omladinac: Radmilac, Arsić, Tomović (od 55' Čabak), Popović, Lazović, Đurakić, Majstorović, Lakušić, Filipović, Petrović, Ilić.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zapazanje

11.12.2022 17:11

Utakmica izgubljena zbog NEISKUSNOG golmana.Fali jos jedan stoper poput"Djurakica" i jos uigranosti.