Derbi meč 14. kola Srpske lige – grupa Beograd, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

12.11.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdara (Beograd) – Torlak (Beograd) (nedelja, 13. novembar, 13:30).

Derbi meč 14. kola Srpske lige – grupa Beograd, samo na Xtip Stream-u!

Foto: MerkurXtip

Minimalno tri ekipe za sada figuriraju za viši rang iz Srpske lige – grupa Beograd, a to su Zvezdara, Torlak i Zemun, mada su Brodarac, OFK Beograd, BASK i Sinđelić pratioci vredni poštovanja.

 

U 14. kolu gledaćemo derbi vodećih, Zvezdara će dočekati Torlak i sigurno je da ćemo uživati. Oba tima imaju po 26 bodova, s tim da su Zvezdarci bolji po pitanju gol razlike pa se nalaze na mestu lidera. Zvezdara je u prošlom kolu poražena na gostovanju Brodarcu, a Torlak je preboleo dva vezana poraza, pobedom nad Borcem.

Sjajni Miloš Šarić je sa deset golova trenutno najbolji strelac lige, a Zvezdara ima u vrhu te liste Filipa Đorđevića (5) i Vuka Vukovića (4) pa, iako se očekuje mali broj golova, neko od njih bi mogao da izraste u junaka.

U nedelju, 13. novembra od 13:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Srpske lige – grupa Beograd, Zvezdare i Torlaka.

 

 

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading