LOPTOM NOKAUT U GLAVU: Sudija će ovaj meč pamtiti do kraja života! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.11.2022

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na terenu na Adi Ciganliji juče je odigran susret poslednjeg kola Prve Beogradske lige (grupa A) između Šećeranca i BSK-a. Situacija koja se desila na meču ne viđa se svaki dan na fudbalskim terenima u Srbiji.

LOPTOM NOKAUT U GLAVU: Sudija će ovaj meč pamtiti do kraja života! (VIDEO)

Foto: youtube.com/vladislavprotić/printscreen

Izveštaj sa meča možete pročitati OVDE, a mi ćemo se sada osvrnuti na situaciju koja se desila početkom drugog poluvremena.

Republika
 

 

Igrači BSK-a iz Batajnice krenuli su u kontra napad na polovini protivnika, oko centra jedan od odbrambenih igrača Šećeranca ispucava loptu koja pogađa glavnog sudiju direktno u glavu. 

 

 

Kao što se može videti na snimku igrači obe ekipe su odmah pritrčali glavnom sudiji Nemanji Petroviću kako bi videli da li je dobro. Na svu sreću sve je prošlo bez ozbiljnijih posledica, pa je meč nakon šezdesetak sekundi normalno nastavljen. Domaći igrač se izvinio glavnom sudiji zbog nemilog događaja.

Fudbalski posao po mnogima nije lak, pored velikog broja komentara kako na terenu tako i sa tribine dešavaju se i ovakve situacije. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading