AS DO ASA: Zvezda gostovala na staroj Karaburmi! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.11.2022

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skup fudbalskih legendi na staroj Karaburmi.

AS DO ASA: Zvezda gostovala na staroj Karaburmi! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Beograd

Po ko zna koji put pokazalo se da je OFK Beograd klub od tradicije i da takav kolektiv, bez obzira u kakvim se problemima trenutno nalazi, ne može i ne sme da nestane sa srpske fudbalske mape.

 

Nakon punih devet godina, Crvena zvezda je gostovala na staroj Karaburmi. Veterani crveno-belih na pomoćnom terenu Omladinskog stadiona odigrali prijateljski susret sa veteranima OFK Beograda, a na terenu se u crveno i plavo-belom dresu našao veliki broj nekadašnjih zvezda oba kluba.

Veličanstveni skup u domu OFK Beograda uveličali su Vladimir Dišljenković, Nikola Žigić, Milivoj Vitakić, Marko Perović, Duško Tošić, Miloš Kolaković i brojni drugi.

Da podsetimo, nekadašnji šampion Kraljevine Jugoslavije i osvajač nacionalnog kup takmičenja, ekipa OFK Beograda trenutno se takmiči u trećem stepenu srpskog fudbalskog takmičenja. Klub se nedavno našao u gotovo bezizlaznoj finansijskoj situaciji, ali se čini da je sportska javnost jedinstvena u nameri da klub ogromne tradicije ne sme da nestane sa fudbalske mape ove zemlje.

Naredni prvenstveni duel "Romantičari" će odigrati predstojećeg vikenda kada će u okviru 14. kola Srpske lige Beograd na Omladinskom stadionu gostovati ekipa Studentskog grada.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading