TIKA-TAKA: Gol za TV špice - majstorstvo u pet poteza! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.11.2022

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Forma može biti prolazna, ali je klasa večna.

TIKA-TAKA: Gol za TV špice - majstorstvo u pet poteza! (VIDEO)

Foto: FK Grafičar

Veliko iznenađenje dogodilo se u okviru 17. kola Prve lige Srbije. Fudbaleri Loznice na igralištu Radničkog u Klupcima savladali su beogradski Grafičar rezultatom 2:1 čime su direktno uticali na trenutno stanje na tabeli prvoligaškog karavana.

 

Golovima Igora Vićentijevića u 13. i Matveja Martinkeviča u 33. minutu susreta, ekipa sa "Lagatora" je stigla do petog prvenstvenog trijumfa kojima su najavili bolje dane u nastavku šampionata i beg sa začelja tabele.

I pored činjenice da su Lozničani ostvarili veliki trijumf, opšti je utisak da je susret u Klupcima obeležila akcija gostiju u 16. minutu utakmice.

Fudbaleri Grafičara su na svom delu terena prekinuli jedan napad domaćina, usledilo je pet dodavanja "iz prve" kojim su fudbaleri u ljubičastoj sportskoj opremi u samo devet sekundi loptu preneli u fazu napada gde je iskusni napadač Andrija Kaluđerović rutinski savladao Darka Vukašibovića.

 

 

Potpuno je jasno da ovaj pogodak Grafičara može da se svrsta u red najspektakularnijih golova u aktuelnoj sezoni i to ne samo kada je srpski prvoligaški karavan u pitanju.

Priliku da nastavi golgetersku seriju Andrija Kaluđerović, koji se u aktuelnoj sezoni pet puta upisivao u listu strelaca, će imati već narednog vikenda i to protiv svog nekadašnjg kluba, beogradskog Rada.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading