BITAN MEČ ZA OBA SASTAVA: Pobedniku se otvara put ka prva dva mesta na tabeli!

Autor:

Sport

05.11.2022

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 13. kolu Zone Jug na megdan ekipi Plantaža stiže Morava iz Vladičinog Hana. Utakmica se igra u nedelju od 13:30.

BITAN MEČ ZA OBA SASTAVA: Pobedniku se otvara put ka prva dva mesta na tabeli!

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

Ovog vikenda u Zoni Jug imamo direktne duele prve četiri ekipe na tabeli. Lider se sastaje sa prvim pratiocem. A u Donjem Stopanju stiže tim Morave.

Republika
 

Sastav Plantaže od starta sezone igra odlično, ekipa je u prvih devet utakmica sezone upisala sedam pobeda, jedan nerešen meč i jednom je ostala bez bodova. U poslednja tri susreta su u blagoj krizi rezultata. U seriji su od tri nedelje bez pobede. 

Trenutno se nalaze na trećoj poziciji na tabeli sa 23 boda. Ekipa iz Donjeg Stopanja igra čvrste utakmice sa malim brojem golova, 20 datih i samo 15 primljenih pogodaka samo potvrđuje ovaj podatak. Na domaćem terenu u sezoni 2022/2023 na pet odigranih mečeva imaju 13 bodova, domaća publika i dalje ne zna za poraz.

U nedelju na duel sa Plantažom stiže Morava iz Vladičinog Hana. Tim koji takođe igra odličan fudbal u ovoj sezoni. Trenutno je sastav Ljubiše Stankovića u seriji od šest mečeva bez poraza. Sve urađeno od starta sezone dovoljno je za četvrtu poziciju na tabeli sa 22 boda.

Na mečevima Morave, kao i kod Plantaže viđa se manji broj golova. Ekipa na gostujućem terenu ne igra baš najbolje, pet odigranih utakmica i dalje bez pobede sa samo 3 osvojena boda. Jedina dva poraza u sezoni igrači iz Vladičinog Hana su upisali upravo na gostovanjima. 

U međusobnim susretima prošle sezone Plantaža je poražena na gostujućem terenu rezultatom 3:2, dok je na domaćem rezultat bio 0:0.

Pred derbi meč sa ekipom Morave oglasio se sportski direktor domaćeg kluba:

- Plantažeri će napokon dočekati spremni meč sa Moravom iz Vladičinog Hana, biće to dobar duel dve ekipe koje su u vrhu tabele. Nadamo se pozitivnom rezultatu i nova 3 boda za naš tim - izjavio je Stefan Trajković.

Plantaža (Donje Stopanje) - Morava (Vladičin Han)

Nedelja od 13:30

Stadion u Donjem Stopanju

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading