"NIŽE LIGE" BILE U POSETI BRANISLAVU NEDIMOVIĆU: Političar koji dribla fudbalere ko od šale (VIDEO)

Autor:

Sport

28.10.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mešanje politike u fudbal je zabranjeno, ali da političari igraju fudbal, odnosno da fudbaleri odlučuju o važnim stvarima, to se dešava često, pa i u slučaju Branislava Nedimovića, višegodišnjeg ministra poljoprivrede, koji od pre nekoliko dana više nije na toj funkciji.

"NIŽE LIGE" BILE U POSETI BRANISLAVU NEDIMOVIĆU: Političar koji dribla fudbalere ko od šale (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Kako je uklapao obaveze u Vladi Srbije i FK Bešenovo, za koje igra, otkrio je u novoj epizodi "Nižih liga". Nedimović nam je otkrio ko je od srpskih političara dobar s fudbalskom loptom, te ko je pored njega igrao centarfora i imao zapaženu ulogu u meču protiv ruske dume.

Branislav je opisao kakva je atmosfera na mečevima Bešenova i po čemu je slična sa onima na stadionima Crvene zvezde i Partizana.

Republika

Foto: Promo

Niže lige

Nedimović ne krije da je predan fudbalu, objasnio je kako je dobio jedini crveni karton u karijeri, ali i zašto mu je čak i na terenu uvek telefon pri ruci i čijem pozivu se čak i takvim situacijama uvek odazove.

Sve ovo, ali i još mnogo zanimljivosti možete pogledati u novoj epizodi "Nižih liga", koja će premijerno biti prikazana večeras u 20 časova na Jutjub kanalu Republika news i portalu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading