STADION GRADINA SPREMAN ZA DERBI: Očekuju se spektakl, stižu navijači oba tima!

Autor:

Sport

27.10.2022

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 12. kolu Međuopštinske lige sever igra se derbi meč u Crkvencu. Vinogradar dočekuje GFK Strelište iz Jagodine. Susret je zakazan za subotu, 29. oktobar sa početkom od 13:30.

STADION GRADINA SPREMAN ZA DERBI: Očekuju se spektakl, stižu navijači oba tima!

Foto: FK Vinogradar Crkvenac

FK Vinogradar Crkvenac

Devedeset minuta u Crkvencu koji mogu da odluče jesenjeg, a možda i krajnjeg šampiona lige. Razlika između subotnjih duelista je osam bodova, uz meč manje gostujuće ekipe.

Republika

Foto:  

 

Vinogradar od starta sezone igra odlično. Jedanaest mečeva i isto toliko pobeda je svakako rezultat za divljenje. Igrači trenera Javora Jovanovića mrežu protivnika zatresli su od starta sezone 38 puta i po tom paramteru su takođe prvi u ligi. Loptu iz svog gola vadili su svega sedam puta. U svim brojkama sastav iz Crkvenca dominira od početka sezone.

U subotu na megdan stiže mlada i veoma dobra ekipa Strelišta. Sastav iz Jagodine je po svim brojkama prvi pratilac lideru na tabeli. Osam bodova manje uz meč manje ostavlja i dalje prostora za bitku za prvo mesto. Gosti na ovaj meč dolaze posle iznenađujućeg poraza na svom terenu od ekipe Mladosti iz Končareva. To je ujedno bio i prvi poraz za mladi sastav trenera Bogdana Nikolića. U ostalih devet utakmica imaju osam pobeda i jedan nerešen ishod. 

Republika

Foto: FK Vinogradar Crkvenac

 

 

Prošle sezone stanje na tabeli je bilo takvo da je domaćin predstojećeg meča takmičenje završio na šestoj poziciji. Gosti su bili lošije plasirani, nalazili su se četiri mesta iznad zone ispadanja. 

U duelima u sezoni 2021/2022 kada je ekipa Strelišta bila domaćin meč je završen rezultatom 1:1. Na proleće u Crkvencu rezultat na kraju glasio je 4:2 za domaći sastav. Treba napomenuti da su tada gosti došli sa 10 igrača na utakmicu.

Subotnji meč će sigurno biti dosta interesantan i očekuje se ozbiljan broj publike. Takođe obe ekipe imaju svoje navijačke grupe koje ih prate na mečevima pa će i tu biti dosta zanimljivosti.

Vinogradar (Crkvenac) - Strelište (Jagodina)

Subota, 29. oktobar od 13:30

Stadion Gradina u Crkvencu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading