GAREVINA ODLIČNOM IGROM DO TRI BODA: Omladinac promašio penal!

Autor:

Sport

24.10.2022

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 13. kolu Druge Rasinske okružne lige Garevina je dočekala ekipu Omladinca. Domaći sastav je slavio rezultatom 2:0.

GAREVINA ODLIČNOM IGROM DO TRI BODA: Omladinac promašio penal!

Foto: FK Garevina

Može se reći da je derbi kola igran u Garevini. Domaćin ovog meča pred ovaj susret bio je na šestoj poziciji na tabeli sa 19 bodova, Omladinac je držao četvrto mesto sa pet bodova više.

Republika

Foto:  

Garevina je u ovaj meč ušla ojačana za dva igrača. Petković i Džamić su posle pauze od tri nedelje zbog povrede opet sa ekipom. Od prvog minuta domaći sastav je ušao bolje u utakmicu. Nizale su se prilike pred golom Petrovića, ali je mreža mirovala sve do 26. minuta. Tatić je poslao dubinsku loptu koju je primio Miletić, varkom tela izbacuje oba protivnička štopera i laganom egzekucijom dovodi domaći tim u vođstvo. 

Posle prvog gola krenulo se sa dosta agresivnijom igrom. Glavni sudija je do poluvremena pokazao tri žuta kartona. Stojanović je jednom upisao domaćeg igrača, i dva puta gostujućeg u rubrici javnih opomena. 

U finišu prvog poluvremena gosti su sa penala mogli do izjednačenja, ali najstroža kazna nije realizovana. Na odmor se otišlo rezultatom 1:0. 

Do sredine drugog poluvremena bilo je mirno, a onda je 69. minutu viđen najlepši momenat na meču. Miletić je spoljim delom stopala odlično poslao loptu ka Mihajloviću, on odličnim prijemom stvara prednost u odnosu na čuvara i povisuje rezultat na 2:0. 

Omladinac je posle dva gola u svojoj mreži krenuo na sve ili ništa. Imali su gostujući igrači prilike da smanje zaostatak, ali je Ćurić bio na visini zadatka.

Ovom pobedom ekipa Garevine je prišla na samo dva boda minusa u odnosu na petoplasirani Omladinac.

Garevina - Omladinac 2:0 (1:0)

Garevina: Ćurić, Radičević (od 86' Drulović), N. Tatić, Džamić, J. Petković (od 75' N. Petković), Pajić (od 63' Mihajlović), M. Tatić, Savović, Petrović (od 86' Milanović), Karajović, Miletić.

Omladinac: S. Petrović, Crnoglavac, Paunović, Simić, Vesić, Vuksanović, Stojanović (od 46' Obradović), Ignjatijević (od 86' Milunović), Beljić, Žerađanin, A. Petrović (od 75' Trifunović).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading