DERBI KOLA U KUPCIMA: Orlovi idu slomljenih krila za Jasenovo!

Autor:

Sport

23.10.2022

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 11. kolu Zone zapad odigran je meč u Kupcima. Domaćin Majdevo savladao je ekipu Orlova iz Jasenova rezultatom 2:0.

DERBI KOLA U KUPCIMA: Orlovi idu slomljenih krila za Jasenovo!

Foto: FK Majdevo-Kupci

Pred oko 200 navijača viđen je pravi takmičarski meč. Derbi sredine tabele i jedan od mečeva koji je privukao dosta gledalaca. Početno odmeravanje snaga se na ovom meču odužilo. Nije bilo izglednih prilika u prvih 45 minuta meča.

Republika
 

Golmani na obe strane su bili sa malo posla. Glavni sudija na meču Slobodan Mitrović posle prvog poluvremena nije imao šta da upiše u rubrike. Posle pauze trener domaćih izvodi mladog Ivanovića, a umesto njega na teren šalje Darka Stojadinovića. Gostujući tim u istom sastavu nastavlja meč.

Domaći tim u drugom poluvremenu ulazi odlučnije u duele, lopta je išla dosta tečno i lako je stizala do protivničkog šesnaesterca. Prvi gol na meču viđen je u 66. minutu. Goran Stojković matirao je Dinića za 1:0.

Snimak prvog gola za Majdevo:

 

 

Do kraja meča igralo se dosta otvorenije na obe strane. Orlovi su pokušali da dođu do izjednačenja i pomerili su zadnju liniju dosta visoko. Bilo je prilika i na jednoj i na drugoj strani, ali su domaći bili spretniji pred golom gostiju.

U 83. minutu Nemanja Savić duplira prednost Majdeva i raspršava sve nade Orlova iz Jasenova da mogu do bodova. Posle kornera dolazi lopta do igrača domaćih koji lošom intervenicijom upošljava Savića koji lako pogađa mrežu.

Snimak drugog gola za domaći tim:

 

 

Sa nova tri boda domaćini su ostali na šestoj poziciji na tabeli, dok su gosti spali za jedno mesto i sada su sedmoplasirani tim.

Majdevo Kupci - Orlovi (Jasenovo) 2:0 (0:0)

Majdevo Kupci: Miletić, N. Pavlović, Ivanović (od 46' D. Stojadinović), Radosavljević (od 55' Radojković), Savić, Jevtić, Milojević (od 84' Aleksić), Kojić (od 55' Đ. Pavlović), Stojković, Bogićević (od 84' Petrović), Janković.

Orlovi: Dinić, Marković, Maletić, Aćimović, Dašić, Branković, Mićunović, Dramićanin (od 67' Stanić), Mijaličić, Stojanović (od 87' Ivošević).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading