VARNI ŠANSA ZA PRVO MESTO: Roma traži izlaz iz serije loših rezultata!

Autor:

Sport

21.10.2022

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sedmom kolu Gradske lige Šabac-Mačva ekipa Varne dočekuje tim Rome. Na terenu u Varni meč je zakazan za subotu sa početkom od 15 časova.

VARNI ŠANSA ZA PRVO MESTO: Roma traži izlaz iz serije loših rezultata!

Foto: FK Varna

Fudbaleri Varne

Jako bitan meč igra Varna sutra imajući u vidu da je trenutni lider ekipa Metaloplastika slobodna.

Republika

Foto:  

U slučaju pobede sastav iz Varne probio bi se na prvo mesto na tabeli sa jednim bodom više u odnosu na prvog pratioca. U dosadašnjem toku sezone ekipa Varne je na pet mečeva upisala četiri pobede i jednu podelu bodova.

Upravo nerešen ishod odigrao se u duelu sa Metaloplastikom. Varna je ekipa koja ima najbolji napadački arsenal u ligi, čak 17 puta tresle su se mreže protivnika. Broj primljenih pogodaka takođe pokazuje da Varna igra za sada najbolji fudbal u ligi. Samo četiri puta kapitulirao je golman sutrašnjeg domaćina.

Na megdan im sutra dolazi ekipa Rome koja ne može da se pohvali rezultatima od starta sezone. Pet mečeva i isto toliko poraza je svakako zabrinjavajući rezultat za tim iz Pocerskog Pričinovića. Prošle sezone situacija je bila dosta drugačija. Roma je tada bila u gornjem delu tabele, dok je ekipa Varne usled loših partija završila kao poslednja na tabeli. U oba susreta u sezoni 2021/2022 slavila je ekipa Rome.

Prvo u gostima rezultatom 4:0, kasnije i na svom terenu 3:0. U najavi meča izjavu je dao i Branko Birmančević, kapiten Varne:

- Ekipa Metaloplastike je slobodna ovo kolo tako da imamo priliku da eventualnom pobedom zauzmemo lidersku poziciju. Dolazi nam u goste Roma koja po kvalitetu zaslužuje mnogo višu poziciju od trenutne. Moramo pristupiti maksimalno ozbiljno i motivisano. Nadam se velikoj podršci navijača koji su nam bili vetar u leđa na prethodnom gostovanju u Culjkoviću. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading