MLADOST SLOMILA KRILA ORLOVIMA: Niz od 18 mečeva bez poraza na domaćem terenu prekinut!

Autor:

Sport

20.10.2022

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 12. kola Druga rasinske okružne lige odigran je derbi na terenu u Tobolcu. Mladost iz Garevine uspela je da savlada u gostima Bele Orlove rezultatom 2:1. Beli Orlovi su od ovog meča bili u nizu od 18 mečeve bez poraza na domaćem terenu.

MLADOST SLOMILA KRILA ORLOVIMA: Niz od 18 mečeva bez poraza na domaćem terenu prekinut!

Foto: FK Mladost Garevina

Od prvog minuta se videlo da će utakmica dinamična i čvrsta. U 5. minutu beležimo sjajan prodor Planiničića koji je potom uspeo da uposli nekog od saigrača u kaznenom prostoru ali bezuspešno.

Republika

Foto: Promo

 

Promašivali su gosti svoje šanse dva puta. Prvo je Planinčić bio neprecizan, potom i Savović. Kod domaćina šansu nije uspeo da realizuje Lazović kao ni Todorović. U 30. minutu Đokić Lazar trese mrežu Savovića i dovodi domaćina u vođstvo od 1:0. Gosti su odmah odgovorili četiri minuta kasnije.

Beli Orlovi (Tobolac) - Mladost (Garevina) 1:2 (1:1)

Beli Orlovi: Arsić, M. Vučić (od 46' Popović), Smiljković (od 46' Trošić), Egerić, Matić, Džekić (od 71' Milićević), Ž. Vučić, Todorović, Tošić, Đokić, Lazović.

Mladost: M. Savović, Dan. Obradović, Zdravić (od 46' V. Savović), Todorović, Savić, Zdravić, N. Savović (od 85' Šaronjić), Planiničić, Marković, M. Šaronjić, Dav. Obradović.

Planiničić je opet bio u prodoru, domaći igrač ga ruši na nekih 25 metara od gola i sudija dosuđuje prekršaj. Slobodan udarac izveo je kapiten Šaronjić i hiruški preciznim udarcem donosi izjednačenje ekipi Mladosti. To je ujedno bio i rezultat sa kojim se otišlo na odmor. U drugom poluvremenu bolja igra gostiju krunisana je novim golom. Akcija za drugi gol Mladosti odigrala se u 65. minutu. Opet je danas nerešiva enigma domaćih Planiničić probio po levoj strani. Posle ubačaja najviši u skoku je Savović za 2:1. Do kraja meča ekipa Mladosti je kontrolisala loptu i nije bilo promene rezultata. Posle utakmice šef stručnog štaba ekipe iz Garevine Miloš Živković izjavio je sledeće:

- Moji momci su odigrali taktički savršenu utakmicu i zasluženo nosimo 3 boda u Garevinu. Što se utakmice tiče bila je odlična, opravdala je epitet najvećeg derbija u ovom rangu sa puno dinamične, čvrste igre, prelepih poteza i odličnog tempa tokom svih devedeset minuta. Ekipi Orlova bih čestitao na fer i korektnoj igri, a mi se okrećemo sledećem meču koji igramo kod kuće protiv Donjeg Kopaonika iz Razbojne.

Sa nova tri boda ekipa Mladosti zadržala je prvu poziciju, dok su Beli Orlovi nazadovali za dva mesta i sada se nalaze na 5. mestu na tabeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading