U DUELU FENJERAŠA GOSTI SLAVILI: Mladost uspela da pobegne sa dna tabele!

Autor:

Sport

16.10.2022

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sedmom kolu Druge gradske lige Kruševac u Stancima ekipa Drugari dočekala je tim Mladost VPD. Meč je završen pobedom gostiju rezultatom 3:1.

U DUELU FENJERAŠA GOSTI SLAVILI: Mladost uspela da pobegne sa dna tabele!

Foto: Privatna arhiva

FK Mladost VPD

Derbi začelja tabele. Dve ekipe koje nisu kalkulisale. Od samog starta meča krenulo se ofanzivno sa željom da se što pre postigne gol. Ipak prvi gol postignut je tek u 33. minutu. Gosti preko Davida Veljkovića dolaze do vođstva. Samo pet minuta kasnije Luka Đurđević duplira prednost Mladosti i to je i rezultat prvog poluvremena.

 

Na startu drugih 45 minuta domaći su krenuli na sve ili ništa. Pokušavali su da preko brzih lopti po krilnim pozicijama stignu do gola, ali su gosti odličnog reagovali. Bilo je i situacija u kojima je domaća publika zajedno sa igračima negodavala na odluke glavnog sudije Lazića.

Republika

Foto: Privatna arhiva

FK Drugari - FK Mladost VPD

Gosti su čekali svoju šansu i dočekali su je u 79. minutu. Danijel Stanković povećava prednost svog tima na 3:0. Da se unese malo neizvesnosti u završnicu pobrinuo se igrač domaćih Milosavljević. Đorđe je samo minut kasnije od trećeg gola gostiju uspeo da smanji prednost na 3:1. Ipak to je bilo sve što su uspeli domaći igrači. Na kraju Mladost nosi kući sva tri boda. Utisak o meču posle završetka dala je i Kristijana Milenković, jedna od funkcionera u ekipi Drugara.

-O današnjem meču se nema šta reći. Naša ekipa je igrala dobro, imali smo šanse, igrali smo bolje, ali činjenica je da smo imali dva penala koji nisu dosuđeni, što je direktno uticalo i na sam ishod utakmice. Krećemo sa pregovorima oko novih igrača i vraćamo se na proleće jači nego ikad – izjavila je Kristijana.

Drugari - Mladost VPD 1:3 (0:2)

Drugari: M. Milosavljević, Kostić, Đ. Milosavljević, Kostić, Gašić, Jovanović, Vučković, Marković, Miladinović, Gvozdenović, Ilić (od 21' Toskić).

Mladost: I. Petrović, Veljković, Bencun, Đurđević, Stanković, Milošević, M. Petrović, Nikolić, Kolompar, J. Petrović, Rasinac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading