BODOVI IDU U MAJDEVO: Pravi derbi meč završen pobedom gostujućeg sastava (FOTO)

Autor:

Sport

15.10.2022

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 10. kolu Zone zapad igran je derbi kola u Kruševcu. Jedinstvo je dočekalo ekipu Majdeva. Gosti su slavili rezultatom 2:0.

BODOVI IDU U MAJDEVO: Pravi derbi meč završen pobedom gostujućeg sastava (FOTO)

Foto: FK Majdevo Kupci

Obe ekipe su u meč ušle dosta oprezno. Nije bilo previše rizičnih dodavanja i pokušaja da se ugrozi gol protivnika.

Republika
 

U prvom delu prvih 45 minuta beležimo po jednu priliku na obe strane ali su mreže mirovale. Nešto konkretniju igru gosti krunišu golom u 27. minutu. Bogićević je uspeo iz prekida da spoji Gorana Stojkovića sa golom za prednost Majdeva od 1:0.

Republika

Foto: FK Majdevo Kupci

FK Majdevo Kupci

Do poluvremena nešto defanzivnija igra gostiju, prilika ispred golova nije bilo. Posle pauze Milun Sakić uvodi Pavlovića sa klupe, a igru napušta mladi Nikola Ivanović.

Jedinstvo 1936 - Majdevo 0:2 (0:1)

Jedinstvo 1936: Jovanović, Kiš, Vujčić, Ružić, Đaković, Milosavljević, Sokolović, Danilović, Jovanović, Simonović (od 84' Stoiljković), Milanović (od 67' Đokić).

Majdevo: Miletić, Ivanović (od 46' Pavlović), Tufegdžić (od 76' Stojadinović), Jevtić, Savić, Radosavljević, Milojević, Janković, Kojić (od 82' Petrović), Stojković, Bogićević.

Samo pet minuta kasnije od ulaska na teren Pavlović je uspeo da bude akter drugog gola. Stefan Kojić je na dodavanje Pavlovića uspeo odličnim šutem da savlada golmana Jovanovića za 2:0 za Majdevo. Duplirana prednost gostiju naterala je domaći sastav da krene na sve ili ništa. Pokušavali su igrači Jedinstva da prepolove prednost gostiju, ali im to nije pošlo za nogom. Na kraju meča rezultat isti kao i u 51. minutu, 2:0 u korist Majdeva. Treba napomenuti da je ekipa Jedinstva u startnih 11 imala čak tri mlada igrača što je za svaku pohvalu. Posle meča izjavu je dao strelac prvog gola Stojković:

Republika

Foto: FK Majdevo Kupci

FK Majdevo Kupci

-Velika tri boda koja nas vode u gornji deo tabele, na teškom gostovanju kod ekipa koja nema poraz kod kuće. Postigli smo golove na vreme i hrabro se borili do kraja utakmice. Čestitam svojim saigračima na lavovskoj borbi.

U sledećem kolu u Majdevo sleću Orlovi iz Jasenova, dok ekipa Jedinstva ide na noge lideru u Resavici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading