VIŠESAVA TRAŽI NOVA TRI BODA: Avijatičar neće biti lak plen!

Autor:

Sport

14.10.2022

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U devetom kolu Zlatiborske okružne lige u Bajinoj Bašti sleće Avijatičar iz Vranjana. Višesava će ih dočekati u nedelju od 14 časova.

VIŠESAVA TRAŽI NOVA TRI BODA: Avijatičar neće biti lak plen!

Foto: FK Višesava Bajina Bašta

Posle poraza na gostovanju Rampi od 3:0, Višesava će na svom terenu imati priliku da popravi utisak protiv ekipe Avijatičar Vranjani.

Republika

Sastav iz Bajine Bašte je zbog poraza u prošlom kolu spao na deobu četvrte pozicije na tabeli. Višesava je od starta sezone odigrala tri susreta na domaćem terenu, slavila je u dva navrata, dok je jednom ostala bez bodova.

Nedeljni gost posle nešto slabijih rezultata diže formu. Trenutno sa 13 bodova zauzimaju osmu poziciju na tabeli. U seriji su od tri meča bez poraza. U najavi meča izjavu je dao predsednik Višesave, Filip Aksentijević:

- U goste nam dolazi ove sezone jako dobra ekipa Avijatičar. Tim koji je u dosadašnjem delu sezone sakupio respektabilnih 13 bodova. Očekuje nas težak meč. Pokušaćemo da iskoristimo prednost domaćem terena i da se vratimo na pobednički kolosek.

Ova dva tima sastali su se prošle sezone u plej-ofu u kome je slavila ekipa Višesave rezultatom 4:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading