NEDELJA JE DAN ZA DERBI: Tri boda garantuju veliki korak ka tituli jesenjeg šampiona!

Autor:

Sport

13.10.2022

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U predstojećem devetom kolu Druge južnobanatske lige (grupa zapad) očekuje nas derbi jesenjeg dela prvenstva.

NEDELJA JE DAN ZA DERBI: Tri boda garantuju veliki korak ka tituli jesenjeg šampiona!

Foto: FK Budućnost Brestovac

Budućnost Banatski Brestovac - Radnički Baranda

Ekipa Budućnosti u Banatskom Brestovcu dočekuje tim Radinčkog iz Barande.

Meč se igra u nedelju od 15 časova.

Dve ekipe koje su u dosadašnjem delu sezone pokazale najviše, i dale do znanja da će se obe do kraja boriti za plasman u viši rang. Domaćin nedeljnog susreta sa učinkom 6-0-2 zauzima drugo mesto na tabeli sa 18 bodova.

Posle dva iznenađujuća poraza ekipa Budućnosti vezala je tri pobede i u dobrom raspoloženju dočekuje lidera na tabeli. Sastav iz Barande ima samo jedan bod više u odnosu na nedeljnog protivnika. Od starta prvenstva u osam mečeva imaju po jedan poraz i nerešen meč, i šest pobeda.

Ekipa je takođe u seriji od tri pobede u nizu i čak pet mečeva bez poraza. Poslednji „kiks" desio se na gostovanju ekipi Jugoslavije gde je meč u Jabuci završen rezultatom 3:3. Trener domaće ekipe Srđan Brajović, izneo je očekivanja pred ovaj meč:

- U goste nam dolazi odlična ekipa, sam pogled na tabeli govori sve o njima. Da bi pobedili u nedelju moramo da uđemo sa većom željom od njih i da odigramo najbolju utakmicu do sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading