BOSUT TRAŽI IZLAZ IZ KRIZE: Trgovačkom tri boda imperativ za lidersku poziciju!

Autor:

Sport

13.10.2022

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U osmom kolu Gradske fudbalske lige Sremska Mitrovica ekipa Trgovački dočekuje tim Bosuta. Meč je zakazan za subotu sa početkom od 15 časova.

BOSUT TRAŽI IZLAZ IZ KRIZE: Trgovačkom tri boda imperativ za lidersku poziciju!

Foto: FK Trgovački

Subotnji duelisti nalaze se na suprotnim stranama na tabeli.

Trgovački je ekipa koja deli prvo mesto sa ekipom Slobode sa po 15 bodova. Sastav trenera Dejana Maleševića igra odlično na domaćem terenu, četiri mečeva i isto toliko pobeda od starta sezone. U gostima je situacija nešto drugačija, na tri meča imaju dva poraza i jednu pobedu. Subotnji meč dolazi posle poraza na gostovanju ekipi Sloge u Zasavici.

Republika

Foto: printsrceen/srbijasport.net

 

Bosut je ekipa koja se nalazi na deobi osme pozicije na tabeli. Najveći problem ove ekipe jeste realizacija ispred gola protivnika. Igra ekipa Bosuta napadački bez obzira ko se nalazi na suprotnoj strani terena. Završnica samih akcija predstavlja problem i to je jedini razlog zašto se sa samo šest bodova nalaze u donjem delu tabele.

U subotnji meč ulaze posle poraza od ekipe Slobode koja deli prvo mesto sa Trgovačkim. Poslednji susret ove dve ekipe su odigrale 20.03.2022 kada je na istom stadionu u prijateljskoj utakmici Bosut slavio 4:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading