GRKLJANE IDE KUĆI SA TRI BODA: Polet vezao dva poraza u nizu!

Autor:

Sport

10.10.2022

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U šestom kolu Druge gradske lige Kruševca igran je derbi kola u Kobiljama. Polet je dočekao ekipu Grkljane. Gosti su slavili rezultatom 3:0.

GRKLJANE IDE KUĆI SA TRI BODA: Polet vezao dva poraza u nizu!

Foto: FK Grkljane

Do ovog kola četiri ekipe delile su prvo mesto sa po deset bodova. Pored rivala u Kobiljama prvo mesto držale su i ekipe Šanac i Dvorane, koje su takođe igrale jedna protiv druge u šestom kolu.

Republika

Foto: FK Grkljane

 

 

Od samog starta meča gosti iz Grkljana su diktirali tempo meča što je rezultiralo sa dva gola u mreži Poleta u prvom poluvremenu. Strelci za goste bili su Vojkan Živković i Igor Repanović. I od starta drugih 45 minuta meča stanje na terenu se nije promenilo. Pokušavali su domaći igrači da uspostave neku igru i da zaprete golu Grkljana ali bez uspeha.

Polet - Grkljane 0:3 (0:2)

Polet: Ničin, Savić, Anđelković, Stevanović, Tomić, Ružić,  M. Marković, Stojadinović, G. Marković, Mitić, Đurđević.

Grkljane: Arsenijević, S. Erić, Aćimović, Nikolić, Tomić, Arsenijević, J. Erić, Živković, Lučić, Repanović, Vidojević.

Pitanje pobednika rešava Stefan Erić golom za 3:0. Duel druge dve ekipe koje su imale po deset bodova završio se pobedom Šanca sa 4:2. Šanac i Grkljane posle šestog gola imaju po 13 bodova i dele prvo mesto.

Republika

Foto: FK Grkljane

 

Ekipa Šanca ima i meč manje u odnosu na Grkljane, pa će do kraja jesenjeg dela sezone imati priliku da se osamostali na prvoj poziciji na tabeli. U sledećem kolu ekipa Grkljane igra poslednji meč u prvom delu prvenstva, na domaćem terenu dočekuje Doljane Meševo. Polet gostuje ekipi Šanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading