KAZNENA EKSPEDICIJA IZ VARVARINA: Dašnica još jedna u nizu poraženih!

Autor:

Sport

10.10.2022

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 11. kolu Prve rasinske okružne lige lider na tabeli ekipa Temnića gostovala je u Dašnici ekipi Sloge. Bodovi idu za Varvarin, gost je slavio rezultatom 4:1.

KAZNENA EKSPEDICIJA IZ VARVARINA: Dašnica još jedna u nizu poraženih!

Foto: FK Temnić 1924

Fudbaleri Temnića 1924

Od samog starta gosti su krenuli silovit što je rezultiralo i ranim golom u mreži Sloge. Igrao se 5. minut kada je Nemanja Čabrić doveo svoj tim u vođstvo. Igrao je Temnić i dalje ofanzivno što je ostavljalo dosta prostora za domaće kontra napade.

Bilo je prilika da se duplira prednost sastava iz Varvarina, ali kako to obično biva posle promašaja na jednoj strani stiže kazna na drugoj. U 28. minutu Obradović Aca postavlja rezultat na 1:1.

U drugom poluvremenu strelac prvog gola za Temnić postiže i drugi. Samo dva minuta od kako je lopta krenula sa centra Čabrić postiže gol za 2:1 u korist Temnića. Nisu gosti dozvolili da se opet razigra ekipa iz Dašnice. Vladan Ilić u 56. minutu povećava prednost na 3:1. Meč je, može se reći, bio rešen u 67. minutu kada je direktan crveni karton dobio Toskić Miroslav i time je svoju ekipu ostavio sa 10 igrača na terenu. Temnić koristi brojčanu prednost i pred kraj meča postavlja konačan rezultat na 4:1.

Republika

Foto: FK Temnić 1924

 
Republika

Foto: FK Temnić 1924

 

Ovom pobedom Temnić je nastavio svoj niz pobeda, sada je na broju devet. Sloga je posle ovog meča spala na devetu poziciju na tabeli. Predstojećeg takmičarskog vikenda u Varvarin dolazi ekipa Jastrebca, dok Sloga gostuje Mačkovcu.

Sloga (Dašnica) - Temnić 1924 (Varvarin) 1:4 (1:1)

Sloga: Ćirković, Todić (od 80' Kovandžić), Marković, Obradović, Rajić, Babić (od 80' Musić), Nikolić (od 83' Blagojević), Obradović, Iričanin (od 83' Džamić), Miljković, Toskić.

Temnić: Stojanović, Jovanović, Ćosić, J. Jovanović, Mihajlović, Petrović, Marković (od 80' Milojević), Rajković (od 46' Bogdanović), Čabrić (od 73' Kozić), Kurtanović (od 46' Ilić), Vujić (od 73' Janković).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading