Derbi prvenstva Srpske lige – grupa Zapad, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

08.10.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smederevo 1924 – Borac 1926 (Čačak) (subota, 8. oktobar, 15:00).

Derbi prvenstva Srpske lige – grupa Zapad, samo na Xtip Stream-u!

Foto: MerkurXtip/Youtube.com

Smederevci jurišaju na Prvu ligu i to je jasno svima jer posle osam odigranih kola imaju svih osam pobeda uz primljena svega tri gola. Predsezonske najave su dakle bile istinite i stručnjaci nisu pogrešili kada su tim iz Smedereva proglasili za favorita. Vodeći tim ima pet bodova više od drugoplasiranog Borca iz Čačka, a u ovom kolu upravo dočekuju najvećeg rivala. U slučaju pobede, prednost Smederevaca bi već bila veoma velika i mogao bi šampionat da se pretvori u monodramu.

 

Čačani sa osvojenih 19 bodova drže drugo mesto, sa dva više od FAP-a iz Priboja, ali na kraju šampionata, pamtiće se samo prvi. Zato Borac ima imperativ pobede na najtežem mogućem terenu u ligi. Posle poraza od FAP-a, Čačani su osvojili deset bodova u četiri utakmice i sigurno žele nastavak dobrog niza.

Protekle sezone sastala su se ova dva tima dva puta i oba puta bolja je bila ekipa iz Smedereva. Kod kuće je slavila pobedu od 4:1, a u Čačku je trijumfovala 2:1.

U subotu, 8. oktobra od 15:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Srpske lige – grupa Zapad, između Smedereva 1924 i Borca 1926 iz Čačka.

 

 

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading