ČSK IDE PO TRI BODA: U Čelarevo stiže ekipa Korduna!

Autor:

Sport

07.10.2022

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U subotu, 8. oktobra, na programu imamo četiri meča Područne lige Sombor. Prošlogodišnji član Vojvođanske lige (grupa sever) dočekuje ekipu Korduna. Meč se igra od 15 sati.

ČSK IDE PO TRI BODA: U Čelarevo stiže ekipa Korduna!

Foto: Privatna arhiva

U Čelarevu se od starta sezone od gostujućih timova niko nije naigrao fudbala. Od četiri meča ČSK je uspeo da osvoji 10 bodova, samo je ekipa Soko uspela da ode kući neporažena. Sa 16 bodova sastav iz Čelareva zauzima petu poziciju na tabeli. Prošlo kolo pobeđena je ekipa Budućnosti u Mladenovu minimalnim rezultatom. Kordun je ekipa koja se nalazi u donjem delu tabele, pri samom kraju. Iznad fenjeraša tima Tvrđave nalazi se čak tri ekipe sa po šest bodova među kojima je i sutrašnji duelista ČSK-a. Sastav iz Kljaljićeva je sve bodove od početka sezone uzeo na svom terenu što može da bude dobro po ČSK.

 

Sutrašnji rivali su ekipe koje ne postižu mnogo golova od starta sezone, Kordun u koloni postignutih golova broji šest pogodaka, dok ČSK ima tri više. Treba napomenuti da momci iz Čelareva od starta sezone igraju mečeve sa malo golova, samo šest puta je golman Pivare vadio loptu iz mreže. povodom sutrašnjeg meča izjave su dali bek Dušan Sikirić i trener Karakaš.

Dolazi nam ekipa koja nije najbolje startovala u ovih 8 kola, što nas ne sme da zavarava. Ulazimo u meč kao blagi favoriti,. Moramo dati svoj maksimum kao i na svakoj utakmici da bi došli do trijumfa. Nadam se da će konačno realizacija da bude na boljem nivou nego što je bila do sada. Svi igrači su na raspolaganju za ovaj meč osim Saračevića. U ekipi vlada odlična atmosfera pred ovaj meč i siguran sam, daćemo dati sve od sebe da dođemo do novih bodova – rekao je u najavi sutrašnjeg meča trener Vlado Karakaš.

Desni bek Sikirić izjavio je sledeće:

Pred nama je utakmica u kojoj smo favoriti gledajući poziciju na kojoj se nalazimo mi i oni na tabeli, ali da bi pobedili i nadovezali se na pobedu u Mladenovu moramo da uđemo sa 100% koncentrisani i da održavamo visok tempo tokom celog meča. Naporno smo radili kroz celu nedelju u pripremi za ovu utakmicu i nadamo se da ćemo moći da prenesemo zamisli našeg šefa i  neke stvari koje smo vežbali na treningu, jer će nam šanse da ostvarimo željeni rezultat biti veće- izjavio je desni bek.

ČSK Pivara (Čelarevo) - Kordun (Kljaljićevo)

Subota, 8. oktobar od 15 časova

Teren u Čelarevu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading