DERBI U KOBILJU: Neko u nedelju ispada iz liderske četvorke!

Autor:

Sport

07.10.2022

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U šestom kolu Druge gradske lige Kruševca igra se derbi u Kobilju. Ekipa Poleta dočekuje Grkljane u direktnom duelu za prvo mesto na tabeli.

DERBI U KOBILJU: Neko u nedelju ispada iz liderske četvorke!

Foto: Privatna arhiva

Gosti u nedeljom meču su posle kikseva u prva dva meča nove sezone vezali tri pobede i sa deset bodova zauzimaju prvo mesto na tabeli. Grkljane ima najbolji napad u ligi koji je u pet mečeva mrežu protivinika zatresao čak 22 puta.

 

Ekipa Poleta takođe sa učinkom 3-1-1 ima deset bodova i deli prvo mesto sa nedeljim rivalom. Situacija u timu iz Kobilja je drugačija. Posle tri vezane pobede u prva tri kola ekipa je uzela samo bod na gostovanju timu Dvorane, da bi u prošlom kolu na iznenađenje mnogih poražena od sastava iz Doljanja rezultatom 4:2.

U duelima ove dve ekipe prošle sezone mnogo posla imali su golmani. Prvi susret u sezoni 2021/2022 igran je u Grkljanima gde je meč završen rezultatom 1:1. U desetom kolu prošle sezone Polet je na svom terenu upisao sva tri boda, poražen je tim Grkljane rezultatom 4:2.

Nedeljni susret će u mnogome uticati na dalju borbu za prvo mesto na tabeli jer tu poziciju trenutno drže četiri ekipe. Tim Šanac je takođe tu sa 10 bodova, ali i sa utakmicom manje u odnosu na ostala tri tima sa isto toliko bodova.

Polet (Kobije) - Grkljanje

Nedelja, 9. oktobar od 15 časova

Teren u Kobilju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading