ORLOVI SLEĆU U OBREŽ PO BODOVE: Hoće li Juhor slomiti krila ekipi iz Jasenova?!

Autor:

Sport

07.10.2022

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U devetom kolu Zone zapad ekipa Juhora dočekuje Orlove iz Jasenova. Meč u Obrežu igra se u nedelju sa početkom od 15 časova.

ORLOVI SLEĆU U OBREŽ PO BODOVE: Hoće li Juhor slomiti krila ekipi iz Jasenova?!

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Nedeljni rivali u različitim raspoloženjima dočekuju ovaj susret. Juhor posle osam kola ima samo jednu pobedu. Na gostovanju u Mijatovcu sastav trenera Bojana Todorovića uspeo je da osvoji jedine bodove od starta sezone.

Republika

Foto:  

Tim Juhora je ekipa koja ima problema sa realizacijom što potvrđuje i činjenica da su druga najneefikasnija ekipa u ligi sa samo četiri postignuta gola. Četrnaesto mesto na tabeli i samo tri boda u osam mečeva pale alarm u Obrežu. Meč na domaćem terenu sa Orlovima će svakako biti dobra prilika da uz pomoć navijača tim dođe do novih bodova.

Juhor (Obrež) - Orlovi (Jasenovo)

Nedelja, 9. oktobar od 15 časova

Teren u Obrežu

Ekipa iz Jasenova je posle dva vezana poraza uspela u prošlom kolu da pobedi Levač na svom terenu i da se tako održi na sredini tabele. Sedma pozicija i učinak 4-1-3 spada u solidan početak sezone za Orlove. Nedeljni meč sa ekipom koja se nalazi pri dnu tabele će biti odlična prilika za novu pobedu. Međutim bodovnu razliku treba dokazati i na terenu. Sastav iz Jasenova jeste favorit, ali će Juhor zbog stanja na tabeli probati u svakom meču da sakuplja bodove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading