Ima četiri šrafa u kolenu, ali i dalje cepa mreže! Lazar Jeremić Jera se iz rijalitija vratio svojoj najvećoj ljubavi - fudbalu! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.10.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Jeremić Jera trener mreže u dresu Cementa iz Beočina, a sada je za ''Niže lige na Republici'' govorio o svojoj karijeri i najvećoj ljubavi, fudbalu.

Ima četiri šrafa u kolenu, ali i dalje cepa mreže! Lazar Jeremić Jera se iz rijalitija vratio svojoj najvećoj ljubavi - fudbalu! (VIDEO)

Foto: Republika

U Beočinu se uvek igrao lep fudbal, s fudbalerima zanimljivih biografija. Bilo dok je FK Cement bio u Srpskoj ligi Vojvodina ili kao sada u Prvoj novosadskoj ligi. Jedan od aduta ekipe je i Lazar Jeremić Jera, iskusan niželigaški fudbaler.

On je u sedmoj epizodi serijala "Niže lige na Republici" govorio o toplom dočeku u Cementu, kako neretko reševa utakmice uprkos tome što protivnički igrači čine sve da ga zaustave, pa makar i grubim i čestim prekršajima.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Lazar Jeremi Jera u Fk ''Cement''

Osvrnuo se Jera i na iskustvo u rijaliti-programima, pričao je i o tetoviranju kao hobiju, ali uz akcenat da je fudbal njegova prva i jedina ljubav. Upravo ga je ta ljubav dovela u Novi Sad i Beočin. Kako mu prolaze igrački dani u Cementu, šta je radio kada se nakratko otisnuo u Afriku i koje su mu se uspomene iz rijalitija urezale u pamćenje, možete pogledati u videu na početku teksta.

Emisiju ''Niže lige na Republici'' gledajte na našem Jutjub kanalu Republika news i portalu Republika.rs, svakog petka u 20h.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading