LAK PLEN U MIJATOVCU: Majdevo postiglo šest golova na gostovanju!

Autor:

Sport

03.10.2022

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U osmom kolu Zone zapad fenjerašu na tabeli u Mijatovcu gostovala je ekipa Majdevo-Kupci.

LAK PLEN U MIJATOVCU: Majdevo postiglo šest golova na gostovanju!

Foto: FK Majdevo Kupci

Gostujući tim je slavio sa ubedljivih 6:1.

Republika

Ekipa Majdeva u ovaj meč je ušla posle serije loših rezultata, poslednja tri meča dva puta su ostali bez bodova, dok su jednom uzeli jedan.

Jedinstvo je i dalje na poslednjem mestu bez bodova i ukoliko se nešto uskoro ne promeni uskoro biće jako teško obezbediti opstanak u Zoni zapad.

Meč je počeo jako loše za domaći sastav, već u 3. minutu mladi Nikola Ivanović postigao je gol za 1:0. U 20. minutu Đorđe Pavlović duplirao je prednost Majdeva.

Igrao se 37. minut kada je mladi Jovanović prepolovio prednost gostiju i to je bio i konačan rezultat prvog dela igre. U drugom delu igre glavnu reč na terenu vodio je gostujući sastav. Do kraja meča viđena su još četiri gola.

U 54. minutu Radosavljević povećava na 3:1. Rezervista Kojić u 66. postavlja rezultat na 4:1. U poslednjih deset mintua meča Nenad Bogićević sa svoja dva gola postavlja konačan rezultat na 6:1. Sa nova tri boda ekipa Majdeva skočila je na petu poziciju na tabeli. Posle meča imali smo i komentar trenera gostujućeg sastava Nenada Anđelkovića:

- Posle ovako ubedljive pobede šta reći, svi smo veoma presrećni zbog trijumfa. Danas smo bili izuzetni na terenu i u prvom, a naročito u drugom poluvremenu. Momci su ispunili sve što sam tražio od njih i sve je prošlo kako treba. Zahvalio bih se našim navijačima koji su došli u velikom broju da nas bodre. Što se ove utakmice tiče, moglo bi se reći nju ostavljamo iza sebe i okrećemo se već narednoj, a to je utakmica na domaćem terenu sa ekipom Kušiljeva. Sportski pozdrav.

Jedinstvo: Kovačević, Živanović (od 53' Stoiljković), Petronijević, Avramović, Manojlović (od 69' Jevremović), Mladenović, Ćurić, Nikolić, Stanković, Krstić, Jovanović (od 60' Marčetić).

Majdevo: Miletić, N. Pavlović, Stojadinović (od 46' Tufegdžić), Radosaljević, Ivanović (od 63' Kojić), Jevtić, Milojević (od 46' Stojadinović), Janković, Đ. Pavlović, Stojković, Bogićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading