JUGOSLAVIJA SE RASPALA U BRESTOVCU: Budućnost majstorskom partijom do tri boda!

Autor:

Sport

02.10.2022

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju je odigran derbi 7. kola Južnobanatske lige (grupa zapad). Budućnost je dočekala do ovog kola lidera na tabeli ekipu Jugoslavije. Utakmica je završena rezultatom 4:0.

JUGOSLAVIJA SE RASPALA U BRESTOVCU: Budućnost majstorskom partijom do tri boda!

Foto: FK Budućnost Brestovac

Pravi takmičarski meč od samog starta igran je u Banatskom Brestovcu. Obe ekipe nisu kalkulisale, gosti iz Jabuke došli su da se nadigravaju i da prekinu niz od dva meča bez pobede. Prvih 20 minuta u potpunosti su pripali ekipi Jugoslavije ali nije bilo završnog udarca na gol Milutinovića. Domaći su preko Uskokovića i Stanojkovića na krilnim pozicijama imali dosta prostora da ugroze goste.

Republika

Foto:  

Upravo pomenuti dvojac Budućnosti je imao šansu u 24. minutu ali je Stanojković loše zahvatio loptu. Igrao se 42. minut kada je teledirigovanu loptu ka Stanojkoviću uputio Guran, ovaj je odlično prima grudima i pogađa za veliku radost domaćih i 1:0. Do kraja poluvremena Uskoković je propustio priliku da duplira prednost domaćih. Glavni sudija meča je u prvih 45 minuta pokazao po dva žuta kartona na obe strane. Domaći kreću nešto ofanzivnije u drugom poluvremenu što je stvaralo pritisak odbrani Jugoslavije. Brojčano stanje na terenu se menja u 55. minutu kada je Čižil Pavel posle drugog žutog kartona krenuo put svlačionice.

Budućnost (Banatski Brestovac) - Jugoslavija (Jabuka) 4:0 (1:0)

Budućnost: Milutinović, Stanišić, Mi. Stanojković (od 77' Brajović), N. Stanojković, Dinić, Ma. Stanojković, Popović, Jovanović (od 75' Pantić), Guran, Jovanov, Uskoković (od 75' Vranić).

Jugoslavija: Simjanović, Dukovski (od 46' Stojčevski), Naumovski, Dakić, Stojanovski, Pavlović (od 80' Trajkovski), Labović (od 82' Stankovski), Mosić, Tasevski, D. Čižik, P. Čižik.

Od tog trenutka domaći potpuno preuzimaju inicijativu. U 65. minutu mladi Stanojković Nemanja duplira prednost domaćina. Pitanje pobednika rešeno je od 74. do 76. minuta. Prvo je najbolji pojedinac na meču danas, Stanojković Marko povećao na 3:0 u 74. minutu. Dva minuta kasnije rezervista Vranić Nikola koji je tek ušao u igru postavlja konačan rezultat meča na 4:0. Veliko slavlje Plave Garde posle meča i zaslužena pobeda domaćina za skok na 2. mesto na tabeli.

 

Standings provided by SofaScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading