Gosti dva puta vodili, na kraju domaćem sastavu sva tri boda!

Autor:

Sport

02.10.2022

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 6. Kolu Gradske fudbalske lige Sremske Mitrovice Sparta je u Grgurevcima dočekala Bosut. Posle niza preokreta sva tri boda ostala su domaćem timu. Rezultat na kraju meča glasio je 3:2 u korist Sparte.

Gosti dva puta vodili, na kraju domaćem sastavu sva tri boda!

Foto: OFK Bosut

Utakmica je počela otvoreno na obe strane što je rezultiralo golovima u prvih 15 minuta meča. Nenad Sedlarović je u 11. minutu pogodio za prednost Bosuta. Dva minuta kasnije Đorđe Tomašević je izjednačio na 1:1.

Republika

Foto:  

Do kraja poluvremena je bilo šuteva u okvir gola ali su mreže mirovale. Drugo poluvreme počelo je opet golom gostujućeg sastava. Igrao se 54. minut kada je Đorđe Hrček zatresao mrežu za novo vođstvo svog tima. I dalje se igralo ofanzivno, nakvašen teren nije dozvoljavao ekipama da igraju preko poseda, ali su zato šutevi sa daljine bili problem golmanima.

Gostujući golman Jovanović je usled jedne takve lopte kapitulirao. Branislav Krunić je u 63. minutu doneo izjednačenje svom timu. Samo šest minuta kasnije nova greška Jovanovića, sa loptom se najbolje snalazi Stefan Simić za veliku radost domaćih navijača pogađa za 3:2. Do kraja meča nije bilo promene rezultata pa sva tri boda ostaju u Grugervcima.

OFK Sparta - Bosut 3:2 (1:1)

Sledeće nedelje Bosut dočekuje ekipu Slobode iz Šašinaca, dok Sparta gostuje u Jarku ekipi Sremac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading