ISTORIJA JE NA STRANI DOMAĆINA: U Grkljane stiže ekipa Dvorane!

Autor:

Sport

29.09.2022

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva dva dana oktobra širom Srbije rezervisana su za fudbal. Druga Gradska liga Kruševca stigla je do petog kola. Jedan od mečeva koji će biti odigran u nedelju je i susret između ekipe Grkljanje i tima Dvorane. Meč je zakazan za 11 časova na terenu u Velikim Grkljanima.

ISTORIJA JE NA STRANI DOMAĆINA: U Grkljane stiže ekipa Dvorane!

Foto: FK Grkljanje

Fudbaleri Grkljanja

Oba duela ovih ekipa prošle sezone završena su podelom bodova. Sastav iz Grkljana polaže nadu u istoriju duela sa nedeljnim protivnikom. Tri puta je Dvorana gostovala do sada, dva puta je poražena dok je jednom otišla kući sa jednim bodom.

Republika
 

Nedeljni gost je trenutno lider na tabeli. Prvo mesto deli sa ekipom Poleta sa kojom je I odigrao poslednji susret u ligi, rezultat je bio 1:1. Obe ekipe imaju po 10 bodova na tabeli.

Grkljane se nalazi na trećem mestu sa sedam bodova pa bi usled pobede za vikend ekipa Ivana Aksentijevića prišla samom vrhu tabele.

Republika

Foto: FK Grkljanje

Podrška domaćim fudbalerima

Domaćin susreta za vikend ima najbolji napad u ligi, čak 19 golova upisali su Grkljani u četiri kola, uz pet primljenih.

Posle nešto slabijeg starta u poslednja dva kola upisali su dve pobede i sa velikim optimizmom dočekuju nedeljni meč.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading