FENJERAŠ DOČEKUJE EKIPU IZ GORNJEG DOMA: Istorija je na strani Jedinstva!

Autor:

Sport

29.09.2022

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zona zapad je trenutno na polovini prvog dela prvenstva. Osmo kolo donosi nam duel između ekipe Jedinstva i tima Majdevo-Kupci. Susret je zakazan za nedelju od 15 časova u Mijatovcu.

FENJERAŠ DOČEKUJE EKIPU IZ GORNJEG DOMA: Istorija je na strani Jedinstva!

Foto: Privatna arhiva

Stari znalci sastaju se u Mijatovcu ovog vikenda.

Republika
 

Fenjeraš na tabeli ekipa Jedinstva i dalje traži prve bodove u novoj sezoni. Start nove takmičarske godine nije krenuo po planu. Sedam vezanih poraza i 29 primljenih golova uz samo šest postignutih je razlog za paljenje alarma u ekipi.

Tim Majdeva igra promenjivo od starta sezone, sa tri pobede uz isti broj poraza i jednim nerešnim rezultatom nalaze se na deobi šestog mesta na tabeli.

Kapiten gostujuće ekipe Stefan Milojević u izjavi pred meč istakao je sledeće:

- Što se tiče gostovanja u Mijatovcu tradicionalno težak meč za nas. Ekipa Jedinstva je poslednja na tabeli i moglo bi se reći da im gori pod nogama, te je za njih svaki bod u ovom trenutku bitan. Što se nas tiče mi ćemo dati 100 odsto sebe da odigramo maksimalno i da izvučemo što bolji rezultat.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Stefan Milojević

Ove ekipe su se do sada susretale u četiri zvanična meča. Rezultati tih mečeva idu na ruku domaćina nedeljnog meča, Jedinstvo je tri puta uspelo da savlada predstojećeg protivnika uz jednu podelu bodova. Prošle godine sastav iz Mijatovca slavio je u oba susreta.

 

 

Jedinstvo (Mijatovac) - Majdevo Kupci

Teren u Mijatovcu

Nedelja, 2. oktobar sa početkom od 15 časova

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading