DERBI KOLA IGRA SE U UGRINOVCIMA: Novajlija u ligi dočekuje Umku!

Autor:

Sport

29.09.2022

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedmo kolo Prve beogradske lige (grupa A) je na programu predstojećeg vikenda. U Ugrinovcima će ekipa Busije ugostiti Umku, meč je na programu u nedelju od 15:30.

DERBI KOLA IGRA SE U UGRINOVCIMA: Novajlija u ligi dočekuje Umku!

Foto: FK Umka

Prošlogodišnji član međuopštinske lige Beograd posle odigranih šest mečeva u višem rangu deli peto mesto na tabeli sa još dve ekipe sa po 10 bodova.

Republika
 

U Ugrinovcima je ekipa odigrala tri meča i osvojila je sedam bodova na svom terenu, u gostima je taj učinak nešto lošiji i imaju samo jednu pobedu uz dva poraza. Umka je u odličnoj formi, vezala je pet mečeva sa isto toliko pobeda. Ekipa trenera Velibora Bacića ovaj susret dočekuje na deobi drugog mesta i sa samo jednim bodom manje od lidera na tabeli.

Ovom utakmicom ekipa iz Umke otvara niz teških mečeva, a svoja očekivanja pred ovaj susret izneo je i zamenik kapitena Strahinja Aničić:

- Utakmicom protiv Busija otvaramo niz zahtevnijih mečeva. Optimizam i hemija naše ekipe je na najvišem nivou, u fantastičnoj seriji iščekujemo nedeljni duel. Prethodne partije Umke obećavaju spektakl, nadamo se uspešnoj partiji i novoj pobedi.

Meč u Ugrinovcima će sigurno biti veliki izazov za obe ekipe. Drugi najbolji napad lige ide na megdan ekipi koja na svom terenu ne zna za poraz.

Busije (Zemun) - Umka

2. oktobar 2022

Stadion u Ugrinovcima

Početak meča zakazan je za 15:30

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading