SPEKTAKL U VRNJCIMA: Popovići igraju kao Barsa! Evrogol Čolovića i timska akcija iz udžbenika krunisana pogotkom Savića za novi trijumf! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.09.2022

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači uživali u fantastičnoj predstavi.

SPEKTAKL U VRNJCIMA: Popovići igraju kao Barsa! Evrogol Čolovića i timska akcija iz udžbenika krunisana pogotkom Savića za novi trijumf! (VIDEO)

Foto: FK Popovići Vrnjci

Fudbaleri Popovića iz Vrnjaca

Po prvi put nakon seoskog VAR-a koji je podigao veliku buru, Popovići Vrnjci su odigrali ligaški meč na svom terenu.

Republika
 

Oni su ugostili Jedinstvo iz Dragosinjaca u okviru sedmog kola Međuopštinske lige FSRO i ostvarili su pobedu od 2:1.

Pobedu domaćem timu doneli su Ilija Čolović i Nikola Savić, koji je za naš portal izneo svoje impresije posle novog trijumfa.

- Jedna tvrda i veoma teška utakmica. Vreme za fudbal je bilo idealno, kao i sam ambijent na stadionu. Suđenje je bilo veoma korektno. Došli smo do ranog vođstva prelepim golom Čolovića i tako otišli na poluvreme. U drugom poluvremenu posle jedne odlične timske akcije sam ušao u priliku i 1 na 1 sa golmanom i poslao loptu u mrežu za 2:0. Protivnik se otvorio i došao do gola, ali to je bilo sve. Idemo dalje ka našem cilju i drago mi je što sam pomogao ekipi da dođe do pobede - rekao je Nikola Savić za Republiku.

Posle ove utakmice, Popovići Vrnjci zauzimaju peto mesto na tabeli sa 13 bodova, što je dva manje od lidera Jedinstva iz Godačice, dok je Jedinstvo iz Dragosinjaca 14. sa šest poena.

Narednog vikenda Popovići Vrnjci gostuju Moravi u Mrsaću, u derbiju kola, dok Jedinstvo dočekuje ekipu Jovo Kursula iz Cvetki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading