ČETVRTA U NIZU: Dubljani slavili protiv fenjeraša na tabeli!

Autor:

Sport

26.09.2022

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 9. kolu Druge Rasinske okružne lige odigran je duel u Laćisledu. Ekipa Kamenoresca slavila je u gostima protiv Župskih bisera sa 3:0.

ČETVRTA U NIZU: Dubljani slavili protiv fenjeraša na tabeli!

Foto: FK Kamenorezac

Fudbaleri Kamenoresca

Utakmica je počela otvoreno na obe strane, nadigravali su se igrači na sredini terena i pokušavali su da zaprete golmanima preko pas igre. 

Republika
 

Prvi gol viđen je u 27. minutu. Darko Blagojević je posle odlično izvedenog slobodnog udarca doveo ekipu Kamenoresca u vođstvo od 1:0. Igrao se 37. minut kada je glavni sudija Petar Milićević posle prekršaja nad Pecićem pokazao na belu tačku. Precizan sa „kreča" bio je Blagojević koji je svojim drugim pogotkom na meču duplirao prednost Dubljana.

Ni posle dva gola situacija na terenu se nije promenila, ređale su se prilike ispred čuvara mreža, ali su one mirovale do 68. minuta. Ivan Ristić je posle nespretne reakcije savladao svog golmana za konačnih 3:0 u korist protivničke ekipe. Sudijska trojka u sastavu Miličević, Marković i Dubraja je odlično odradila posao na ovom susretu.

Sledeće kolo ekipu Kamenoresca očekuje duel sa novajlijom u ligi, ekipa Belih Orlova je na iznenađenje mnogih na visokom drugom mestu na tabeli. Igrače Župskih bisera imaće težak meč protiv lidera na tabeli Mladosti u Garevini.

 

 

Župski biseri - Kamenorezac 0:3 (0:2)

Župski biseri: Sl. Milovanović, Savović, Ristić, M. Milovanović, Ž. Milovanović, Erčević, Radičević (od 61' S. Lukić), St. Milovanović, Tomić, Lukić (od 65' Ivanović), Popović.

Kamenorezac: Petrović, Janković, Župac, Miličević, Stanojević, Andrijašević (od 46' M. Pecić), Đukić, Blagojević, N. Pecić (od 46' Batoćanin), Erić, Bežanović (od 46' Vidaković).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading