Hajduk Stanko se vratio na pobedničku stazu, Zarićev gol za TV špice!

Autor:

Sport

25.09.2022

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Hajduk Stanka savladali su ekipu Rudara iz Brasine rezulatom 3:0. Ekipa iz Crne Bare je sa nova tri boda ostala pri samom vrhu Mačvanske okružne lige i posle šestog kola.

Hajduk Stanko se vratio na pobedničku stazu, Zarićev gol za TV špice!

Foto: FK Hajduk Stanko

Igrači Dejana Jurišića imali su zadatak da prekinu niz današnjeg protivnika koji je u dva navrata nosio bodove sa Crnobarskog Stamford Briža. Posle 19 minuta igre zatresla se mreža gostiju, strelac za domaćina bio je Aleksandar Zarić. Gol koji je pokrenuo ekipu Hajduk Stanka da još više pritisne protivnika bio je remek delo sa preko 30 metara.

Republika

Foto:  

Na dupliranje prednosti čekalo se sedam minuta od prvo gola, kada je na asistenciju Teodorovića strelac bio Stefan Miražić. Do kraja prvog dela igre Jevtić je kapitulirao još jednom, strelac trećeg gola za domaćina bio je Uroš Janković u 41. minutu. Drugo poluvreme je počelo izmenama na obe strane. Jasikovac Rado i Siniša su dobili priliku kod gostiju, dok je kod domaćina u igru ušao Vasić Slobodan. Goran Ranković je u pauzi izgleda promenio taktiku što je rezultiralo i nešto boljom igrom. Ipak do kraja meča nije bilo promene rezultata, ekipa Hajduk Stanka je uspela da osvoji sva tri boda protiv solidne ekipe Rudara.

Hajduk Stanko - Rudar 3:0 (3:0)

Hajduk Stanko: Despotović, Mirković, Petrić (od 46' Vasić), Pejović, Samardžić (od 61' Pantelić), Zarić, Teodorović (od 80' Zvonarević), Ognjenović, Miražić (od 72' Ercegovčević), Janković, Jurišić.

Rudar: Jevtić, Jovičić (od 46' Tomić), Jokić (od 78' R. Jasikovac), Tanasković, Došić, Pavlović, Maksimović, Nikolić, Tomić, Aleksić (od 46' S. Jasikovac), Lazić.

U izjavi posle meča strelac fenomenalnog gola Zarić izjavio je sledeće: 

- Na početku se videlo da će biti tvrda utakmica i da ekipa Brasine nije došla da se brani. Igralo se jako na sredini terena sve do našeg prvog gola, koji nam je dao vetar u leđa za nastavak igre. Nakon toga su se noge opustile i pokazali smo kako umemo i možemo da igramo. Želeo bih da čestitam svojim saigračima na želji i požrtvovanosti na današnjoj utakmici. Takav pristup treba da krasi naš tim na svakom narednom meču.

 

 

U sledećem kolu ekipa Hajduk Stanka gostuje ekipi Sloge (Lipnički Šor), a sastav iz Brasine dočekuje Drinu iz Ljubovije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading