ISKUSTVO PREVAGNULO: Derbi Grocke završen pobedom Kaluđerice! (FOTO)

Autor:

Sport

25.09.2022

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaluđerica je ugostila tim Dunavca u 6. kolu Prve Beogradske lige (grupa C). Na kraju meča domaći su imali razloga za slavlje jer je rezultat na semaforu glasio 2:0.

ISKUSTVO PREVAGNULO: Derbi Grocke završen pobedom Kaluđerice! (FOTO)

Foto: FK Kaluđerica

Po lepom i sunčanom vremenu 50-tak gledalaca prisustvovalo je veoma zanimljivoj utakmici koja je na kraju završena sa samo dva gola. Obe ekipe su u meč ušle stegnuto. Monotonost na terenu razbija Aleksandar Simeunović koji pogađa rašlje golmana gostiju i dovodi Kaluđericu u vođstvo.

Republika
 

Posle prvog gola na meču igra se otvorila, imali su napadači Dunavca svoje šanse ispred gola Poledice, ali bez šuta koji bi poravnao rezultat. Pred sam kraj prvog dela igre domaći preko Aleksandra Stojakovića povećavaju rezultat na 2:0.

Foto: FK Kaluđerica

Utakmica između Kaluđerice i Dunavca

Popularni Conke je ovim pogotkom samo učvrstio svoje ime u vrhu liste strelaca Kaluđerice.

Kaluđerica - Dunavac 2:0 (2:0)

Kaluđerica: Poledica, Eraković, Musa, Jovanović, Lazarević, Stefanović, Zdravković (od 88' Krivokapić), Bajić, Stojković, Simeunović (od 52' Anakijev), Radibratović (od 75' Janković).

Dunavac: A. Ilić, Predić (od 69' Simić), Pejčinović, Stevanović, Živadinović, M. Ilić, Ranković, Komazec, Čaprić, Mitrić (od 66' Filić), Vučenović (od 48' Knežević).

Drugo poluvreme nije donelo previše uzbuđenja na terenu, domaći sastav je na iskustvo očuvao prednost iz prvog dela igre i upisao petu pobedu u nizu. Dunavac po mnogima zaslužuje sve pohvale, imaju jedan od najmlađih sastava u ligi i njihovo vreme tek dolazi.

Posle upisanog drugog poraza u sezoni tim Jovana Jacića spao je na osmo mesto na tabeli, dok je Kaluđerica i dalje prva sa maksimalnim učinkom u prvih pet kola. Sledećeg vikenda lidera na tabeli očekuje duel na stadionu Jasika u Jagnjilu sa glavnim konkurentom za plasman u viši rang, ekipom Šumadije. Tim Dunavca će nove bodove potražiti protiv Zaklopače na svom terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading