Petka "petardom" ispratila 20. oktobar nazad u Trbušnicu!

Autor:

Sport

24.09.2022

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove subote odigran je prvi meč 3. kola Opštinske lige Lazarevac (grupa B) u kojem je ekipa Petka dočekala ekipu 20. oktobar iz Trbušnice. Meč je završen pobedom domaćina rezultatom 5:0 (3:0).

Petka "petardom" ispratila 20. oktobar nazad u Trbušnicu!

Foto: FK Petka

Sam start utakmice nije obilovao potezima koji bi naterali publiku da zagreje dlanove. Domaćin je uz nešto bolju igru uspeo da povede u 14. minutu preko Aleksandra Jeftića, bivšeg igrača lučanske Mladosti koji je kroz karijeru igrao u Grčkoj, Češkoj i na Islandu sa kojeg se i vratio u Srbiju.

Republika
 

Samo četiri minuta kasnije odigrala se situacija koja je podigla temperaturu na terenu. Jedan od igrača gostiju je nešto žustrije startovao nad Milošem Ivanovićem koji je po mnogima najbolji igrač domaćeg sastava. Nakon burnih reakcija sa obe strane danas odlični sudija Ivan Gospavić pokazao je po jedan crveni karton na obe strane. Ranije put svlačionica krenuli su Nebojša Lazarević sa jedne i Vladimir Milošević sa druge strane.

U ravnopravnoj igri 10 na 10 bolje se snalazi Petka i do kraja prvog dela igre preko Đorđa Ivanovića i Radojka Paunovića uspeva da poveća prednost na 3:0.

Prvih pet minuta drugog dela igre blickrig Miloša Ivanovića koji sa dva gola u tri minuta povećava prednost svoje ekipe na 5:0 i rešava meč. Do kraja utakmice treneri obe ekipe su pružili priliku svim igračima sa klupe, ali je rezultat ostao nepromenjen.

Petka - 20. oktobar 5:0 (3:0)

Petka: Lazarević, Vasić, Kulić (od 57' S. Janković), Milošević (od 57' D. Ilić), Paunović (od 62' Marković), Ilić, Lazić, Jeftić, Radosavljević (od 18' I. Janković), M. Ivanović (od 62' Stojadinović), Đ. Ivanović.

20. oktobar: Đurđević, Ranković, Radišić (od 50' Subašić), M. Milanović (od 62' Gajić), Ćosić, Stanojević, Dabić, Bojić, Milošević, Petronijević (od 31' Redžić), R. Milanović.

Meč je pratilo oko 100 gledalaca. Ekipa Petke je nastavila sa odličnim rezultatima i sada je lider na tabeli sa maksimalnih devet bodova (Strmovo igra svoj meč 3. kola sutra). Sa druge strane, tim iz Trbušnice i dalje je na poslednjem mestu bez bodova.

U sledećem kolu ekipa Petke gostuje Slobodi iz Stubice, dok 20. oktobar dočekuje Mladost iz Baroševca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading