Sedma recka Temnića u nizu, gostili se i u Sebečevcu! (FOTO)

Autor:

Sport

24.09.2022

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 9. kolu Prve Rasinske okružne lige ekipa Sebečevac na svom terenu ugostila je ekipu Temnića koji je u Varvarin odneo sva tri boda - 0:2 (0:2)

Sedma recka Temnića u nizu, gostili se i u Sebečevcu! (FOTO)

Foto: FK Temnić 1924 Varvarin

Od samog starta meča lider na tabeli krenuo je silovito ka golu domaćina, pa se mreža prvi put zatresla već u devetom minutu. Gol je postigao Jovan Jovanović.

Republika
 

Dva minuta kasnije golman domaćih Simonović morao je opet da vadi loptu iz mreže. Strelac za dupliranje prednosti ekipe Temnić bio je Nikola Marković.

Do kraja poluvremena viđena su i dva žuta kartona u rubrici domaće ekipe. Prvo je Milojević požuteo u 21. minutu zbog nesportskog ponašanja, a do kraja poluvremena opomenu je dobio i Marjan Lazić (37. minut).

Sebečevac (Sebečevac) - Temnić 1924 (Varvarin) 0:2 (0:2)

Sebečevac: Simonović, Pantić, Pantelić, Milunović, Nenezić, Lazić, Ržaničanin, Milojević, Ignjatović, Ivanović, Đorđević.

Temnić 1924: Stojanović, D. Jovanović (od 46' Vujić), Ćosić, J. Jovanović, Mihajlović, Petrović, Simonović (od 79' Jevremović),  Rajković (od 79' Kurtanović), Čabrić, Bogdanović, Marković (od 79' Janković).

Na poluvreme se otišlo sa rezultatom 2:0 u korist ekipe iz Varvarina, a na iznenađenje mnogih to je bio i konačan rezultat meča.

Republika

Foto: FK Temnić 1924 Varvarin

Temnić slavio na teškom gostovanju

Ovom pobedom ekipa Temnića nastavila je niz trijumfa koji je posle ovog meča na broju sedam i sa 25 bodova i dalje drže prvo mesto. Ekipi Sebečevca je ovo peti poraz i sa pet bodova zauzimaju 16. mesto na tabeli.

Sledeće 10. kolo Prve Rasinske okružne lige zakazano je za prva dva dana meseca oktobra. Ekipa Temnića dočekuje ekipu 13. april koja je na 17. mestu na tabeli, dok ekipa Sebečevac gostuje Mačkovcu koja ima samo tri boda više u odnosu na njih i zauzima 14. mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading