KALUĐERICA U NALETU: Dunavac sledeći protivnik za nastavak niza pobeda!

Autor:

Sport

24.09.2022

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 6. kola Prve Beogradske lige – "grupa C" ekipa Kaluđerice na svom terenu dočekaće ekipu Dunavca, meč je zakazan za nedelju 25. septembar sa početkom od 11 sati.

KALUĐERICA U NALETU: Dunavac sledeći protivnik za nastavak niza pobeda!

Foto: Printscreen/srbijasport.net

U „derbiju Grocke" se pre svega očekuje dobar i atraktivan fudbal, domaćin ovog susreta po trenutnom stanju na tabeli zauzima lidersku poziciju sa maksimalnim učinkom, četiri pobede iz četiri meča, dok ekipa Dunvaca deli 5. mesto na tabeli sa ekipom Vrčina koja takođe ima sedam bodova uz meč više.

 

Po prikazanom u dosadašnjem toku sezone ovaj meč se može voditi kao meč najboljeg napada i jedne od top 5 najboljih odbrana lige. Lider na tabeli je od samog starta sezone raspucan sa velikom željom za plasmanom u viši rang, u četiri odigrana meča uspeli su da zatresu mrežu protivnika čak 26 puta, dok je odlični golman Dobrivoje Poledica savladan svega četiri puta, uz napomenu da je na dva susreta ostao nesavaldan.

O formi domaćina ne treba mnogo trošiti reči, Kaluđerici je prošle godine plasman u viši rang izmakao za jedan bod. Ove sezone su dodatno pojačali sastav i rešeni su da ostvare svoj cilj i plasiraju se u Beogradsku zonu. Mladi gostujući sastav igra po sistemu „toplo-hladno". Nakon uvodne pobede usledio je poraz od ekipe Vrčina, zatim su nova tri boda osvojena u duelu sa ekipom Pudarci i u prethodnom kolu pobeda bodova u meču sa ekipom Vinče.

- Prva Beogradska liga - "grupa C", 6. kolo:

Zaklopača - Gročanski fudbalski klub - 24. septembar

Vis - Velika Krsna - 25. septembar

Vrčin - Rabrovac - 25. septembar

Pudarci - Kovačevac 1956 - 25. septembar

Vinča - Šumadija 1962 - 25. septembar

Kaluđerica 1969 - Dunavac - 25. septembar

Slobodna je ekipa Hajduka 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading