Derbi meč Srpske lige – grupa Istok, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

24.09.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SFS Borac (Paraćin) – GFK Dubočica (Leskovac) (nedelja, 25. septembar, 11:00)

Derbi meč Srpske lige – grupa Istok, samo na Xtip Stream-u!

Foto: MerkurXtip/Youtube.com

Posle poraza od Radničkig u Pirotu u derbiju kola, Borac je pao sa trećeg na četvrto mesto, ali i dalje ne zaostaje puno za vodećim Piroćancima koji se ipak ističu kao najzreliji kandidat za viši rang, bar kada je početak sezone u pitanju. Paraćincima je to bio prvi poraz u sezoni i prekid od tri vezana trijumfa, a očekuje ih novi derbi, ovoga puta na njihovom terenu.

 

Leskovčani su u krugu tri ekipe koje do sada nisu poražene i zato figurira za sam vrh. Pobedom nad Brzim brodom u prošlom kolu od 8:0 Dubočica je pokazala svu svoju snagu i dobru napadačku formu. Posle tog trijumfa izbili su Leskovčani na prvo mesto po efikasnosti sa čak 20 golova u šest kola. Zato imaju šta da traže na teškom terenu u Paraćinu i da igrom na gol više probaju da odnesu veoma važne bodove koji bi ih ostavili u trci za prvo mesto.

U nedelju, 25. septembra od 11:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite derbi meč Srpske lige – grupa Istok, između SFS Borac iz Paraćina i GFK Dubočica iz Leskovca.

 

 

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading