Ivan Knežević, golman Bačke pred Tisu: Prikazaćemo našoj publici zavidnu fudbalsku igru!

Autor:

Sport

22.09.2022

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica na stadionu "Slavko Maletin Vava" igra se u subotu od 15.30 u sedmom kolu Srpske lige Vojvodine.

Ivan Knežević, golman Bačke pred Tisu: Prikazaćemo našoj publici zavidnu fudbalsku igru!

Foto: FK Bačka Bačka Palanka

Ivan Knežević

Fudbaleri Bačke iz Bačke Palanke u subotu od 15.30 u sedmom kolu Srpske lige Vojvodina dočekuju Tisu na stadionu "Slavko Maletin Vava".

Pred ovu utakmicu govorio je Ivan Knežević, golman domaćina.

- Posle utakmice sa Kabelom i pretrpljenog poraza ekipa je konačno kompletna, vraćaju se Tasić i Šarac. Smatram da ćemo u subotu prikazati našoj publici zavidnu fudbalsku igru. Radili smo naporno i pravo je vreme da Bačka uđe u seriju kakvoj dolikuje klubu sa ovakvim renomeom. Od saigrača očekujem da preslikamo odnos kao protiv Bečeja i rezultat sigurno neče izostati - rekao je Knežević i dodao:

- Ovom prilikom želim da pozovem što veći broj sugrađana da dođu i podrže Bačku jer u ovom momentu njihova podrška nam je neophodna. Mlada smo ekipa i treba razumeti uspone i padove, ali na čelu sa Mitrovićem mislim da je vreme da sve dođe na svoje kako igra, tako i rezultat i da se podignemo na tabeli, a ova ekipa spremna je na to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading