Arbanasce slavilo u gostima! Veliki trijumf protiv Dobriča! (FOTO)

Autor:

Sport

18.09.2022

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U derbiju drugog kola opštinske lige Merošina, fudbaleri Arbanasca savladali su u gostima sa 2:0 ekipu Dobriča.

Arbanasce slavilo u gostima! Veliki trijumf protiv Dobriča! (FOTO)

Foto: FK Dobrič 1974 Brest

Gosti iz Arbanasca su imali veću želju za pobedom i vec u 3.minutu stigli do prednosti preko Milikića nakon prekida. Dobričani su imali svoje šanse u oba poluvremena, par stopostotnih ali je realizacija izostala. Golman gostiju je branio i moguce i nemoguće. 

Republika

Foto:  

Rezultat se do poluvremena nije menjao. U drugom poluvremenu, Dobričani su dobro krenuli, napravili sjajnu akciju i Stevanović se našao u šansi 1 na 1 za gostujućim golmanom Stojanovićem ali je u toj situaciji sutirao visoko iznad prečke.

Već u sledecem napadu, sumnjiva situacija pred golom Dobriča gde se činilo da je napadač duboko u ofsajdu, ali je zastavica sudije Petrovica ostala dole i to je bilo 0:2. Navadeni sudija je po misljenju i domacih gostujućih igraca i publike imao dosta diskutabilnih odluka i vidno ostetio Dobrič u ovom susretu. 

Meč se na kraju završio završio rezultatom 0:2 i sa 7 žutih kartona. 3 u Dobriču i 4 u redovima Arbanasca. Oko 50ak gledalaca imala je priliku da uziva u ovoj fudbalskoj predstavi. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading