Sve je spremno za fudbalsku predstavu! Dobrič dočekuje Arbanasce, derbi za pamćenje! (FOTO)

Autor:

Sport

17.09.2022

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U drugom kolu Opštinske lige Merošina sastaju se ekipe Dobriča 1974 i Arbanasca. Meč se igra u nedelju na stadionu "Brest" sa početkom u 16 časova!

Sve je spremno za fudbalsku predstavu! Dobrič dočekuje Arbanasce, derbi za pamćenje! (FOTO)

Foto: FK Dobrič 1974 Brest

Dobrič je na gostovanju Omladincu poražen sa 3:0, dok je Arbanasce, takođe na gostujućem terenu bilo deklasirano od ekipe Jastrepca rezultatom 5:1. 

Republika
 

Zasigurno derbi ovog kola, odigraće se na stadionu u Brestu u nedelju 18.09 sa početkom od 16:00h. Obe ekipe imaće svoje pune sastave u opticaju, te očekujemo jednu lepu fudbalsku predstavu. 

I Dobrič i Arbanasce pobedom u ovom meču bi se priključili borbi za vrh već, tako da je i jednima i drugima imperativ samo pobeda.

- U ovaj meč ulazimo bez našeg prvog golmana koji je u prošlom kolu potpuno nezasluženo zaradio isključenje u 90-om minutu. Krenućemo ofanzivno od prvog minuta, imperativ je jedino pobeda. Igramo na našem terenu i moramo da iskoristimo prednost nase publike. O ekipi Arbanasca ne bih mnogo da trošim reči. Ekipa je sastavljena od niza iskusnih igrača i sigurno je da će biti teško. Pozivamo publiku da dodje i da nam vetar u ledja za ovaj meč- rekao je Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading