DERBI VOJVOĐANSKE LIGE ISTOK: OFK Kikinda stiže na noge Omladincu u Botošu!

Autor:

Sport

17.09.2022

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuju se uzbuđenja na vojvođanskom istoku.

DERBI VOJVOĐANSKE LIGE ISTOK: OFK Kikinda stiže na noge Omladincu u Botošu!

Foto: Instagram.com/fk_omladinac_botos

U okviru 6. kola Vojvođanske lige Istok u nedelju od 16 časova u Botošu snage će odmeriti ekipe Omladinca i OFK Kikinde.

Republika
 

Ekipa Kikinde se smatra favoritom za trijumf, po kvalitetu i renomeu svakako ne pripada ovom rangu takmičenja, ali domaći će pružiti maksimum kako bi pomrsili račune favorizovanom rivalu.

Upravo takvog mišljenja je Marko Miškov, golman i kapiten domaćeg sastava.

- Čeka nas težak posao, protivnik jeste kvalitetan i favorit na papiru, ali mi ćemo učiniti sve da naš teren učinimo neosvojivom tvrđavom. Igraćemo bez garda i ostavićemo srce na terenu - istakao je Miškov.

Zanimljivo je da će ovo biti prvi okršaj vojvođanskih rivala u Botošu posle dve godine, a za goste je licenciran i bivši igrač Omladinca Rafael Governor, nigerijski internacionalac čiji je nastup pod znakom pitanja zbog povrede.

Nakon pet odigranih kola, OFK Kikinda zauzima drugo mesto na tabeli sa 12 bodova, dok je Omladinac peti sa dva osvojena poena manje. Ko će se radovati u Botošu, videćemo drugog dana vikenda, negde oko 18 sati...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading