PLAN JE JASAN: Za ostvarenje ciljeva pobeda je imperativ - tutinsko Jedinstvo traži bodove i u Delimeđu! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

16.09.2022

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovani su pre pet godina i u takmičenje su ušli od tzv. "beton lige".

PLAN JE JASAN: Za ostvarenje ciljeva pobeda je imperativ - tutinsko Jedinstvo traži bodove i u Delimeđu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Jedinstvo 2017 Tutin

Trenutno se takmiče u petom rangu takmičenja, tj. u Raškoj okružnoj ligi, ali tu im se ambicije ne završavaju. Već ove godine imaju ambicije da se domognu zonskog ranga, a za tako nešto neophodna im je pobeda u narednoj rundi takmičenja.

 

Ekipa Jedinstva 2017 iz Tutina nakon prva tri odigrana kola na svom kontu ima svega tri boda i to svakako ne zadovoljava njihove trenutne ambicije i samim tim pred put u Delimeđe razmišljaju samo o osvajanju celog plena.

Njihov protivnik ekipa Koštampolja trenutno zauzima poslednju poziciju na tabeli. Ekipa iz Delimeđe na kontu nema upisan niti jedan bod, a uz to i loš gol koeficijent 3:12, pa ne čudi što se tutinska ekipa smatra apsolutnim favoritom.

Kada je reč o ekipi Jedinstva 2017 iz Tutina oni spadaju u jedan od najorganizovanijih klubova u regionu. U svojoj fudbalskoj školi imaju preko 200 polaznika, a priv tim već tri godine uzastopno odlazi na letnje pripreme u Ulcinj.

Međutim, i pored odličnih rezultata klub se suočava sa problemima o čemu je govorio i funkcioner tutinskog Jedinstva 2017, Kaid Hadžić:

- Bez ikakve smo podrške od strane lokalne samouprave, a onemogućeno nam je i da odigravamo svoje prvenstvene utakmice na Gradskom stadionu u Tutinu, već sve mečeve kao domaćin moramo da igramo u 40 kilometara udaljenom Novom Pazaru, ali i pored toga sve činimo da ostvarimo zapažene rezultate.

Meč 4. kola Raške okružne lige između Koštampolja i Jedinstva 2017 iz Tutina igra se u nedelju 18. septembra sa početkom u 16.30 časova na stadionu u Delmeđu.

 

- Raška okružna liga, 4. kolo:

Budućnost (Konarevo) - Mladost (Vrdila)

Koštampolje (Delmeđe) - Jedinstvo 2017 (Tutin)

Miločajac (Miločaj) - Borac (Vraneši)

Ribnica (Jovac) - Rudar (Baljevac)

Radnik (Ušće) - Omladinac (Novo Selo)

Tavnik (Tavnik) - Ibar (Mataruška Banja)

Proleter (Pečenog) - OFK Progorelica (Progorelica)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading