Derbi duel 6. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

16.09.2022

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bečej 1918 – Tekstilac (Odžaci) (subota, 17. septembar, 16:00)

Derbi duel 6. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, samo na Xtip Stream-u!

Foto: MerkurXtip

Prema prikazanim igrama, u dosadašnjih pet kola, jasno je da Bečej i Tekstilac imaju visoke ciljeve, a potkrepili su ih kvalitetnim ekipama pa njihov međusobni susret s pravom nosi epitet derbija.

 

Bečejci su sakupili devet bodova iz pet utakmica, s tim da su u poslednja tri kola čak dva puta poraženi, u Bačkoj Palanki 1:0 i u Elemiru 2:1. Zato kasne tri boda u odnosu na vodeći Radnički iz Sombora, ali su kod kuće upisali dva trijumfa sa gol razlikom 8:1.

Tekstilac je počeo sezonu nerešenim ishodom u Elemiru, a od tada je upisao tri pobede u četiri meča. Jedino neuspeh doživeli su u meču sa Somborcima (0:2) i to kod kuće. Ipak, jasno je da Odžačani imaju dobar tim i da je pred nama pravi derbi Srpske lige.

Prošle sezone oba tima su upisala pobedu na domaćem terenu. Tekstilac je slavio kod kuće sa 4:0, dok je u Bečeju bilo 2:1 za domaćina. Još se prepričavaju događaji sa njihovog susreta iz Vojvođanske lige – grupa Sever u sezoni 2016/17, kada je Bečej pobedio kod kuće sa 10:2.

U subotu, 17. septembra od 16:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Srpske lige – grupa Vojvodina, između Bečeja 1918 i Tekstilca iz Odžaka.

 

 

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading