SVE NA JEDNOM MESTU: Za fudbalske sladokusce - svi GOLOVI prethodne runde Prve lige Srbije! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.09.2022

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnog vikenda u okviru Prve lige Srbije odigran je veliki broj izuzetno zanimljivih susreta.

SVE NA JEDNOM MESTU: Za fudbalske sladokusce - svi GOLOVI prethodne runde Prve lige Srbije! (VIDEO)

Foto: Youtube.com/printscreen/Prva liga Srbije

Osma runda prvoligaškog karavana donela komšijski derbi između Mačve i Loznice, trijumfe vodećeg dvojca na tabeli, ali i poraze pojedinih ekipa od kojih se pred sam start šampionata mnogo očekivalo.

 

- Radnički (NB) - Zlatibor 1:0 (0:0)

Na stadionu "kod Studenjaka" viđena je velika borba. Činilo se da će dve ekipe podeliti bodove, ali su "Majstori" pogotkom u poslednjim trenucima meča stigli do važna tri boda. Strelac za ekipu novobeogradskog Radničkog bio je Stefan Melentijević.

 

 

- RFK Grafičar - Trayal 2:0 (2:0)

Lider na tabeli prvoligaškog karavana nastavio je sa serijom trijumfa. Dvostruki strelac za domaćina bio je Jovan Mijatović koji se u listu strelaca upisivao u 33. i 40. minutu susreta.

"Grafosi" na startu nove sezone ne znaju za neuspeh. U osam odigranih utakmica ostvarili su šest pobede i dva remija i sa ostvarenim zasluženo drže lidersku poziciju.

 

 

- Radnički (SM) - Rad 2:0 (0:0)

Na Gradskom stadionu u Sremskoj Mitrovici "Građevinari" su ponovo razočarali svoje navijače. Nekadašnji renomirani superligaš nalazi se pri samom dnu tabele, a ovoga puta domaći Radnički je u finišu susreta stigao do vrednih bodova. 

U listu strelaca upisali su se Nikola Milinković u 78. i Stefan Ilić u 86. minutu meča.

 

 

- OFK Vršac - Jedinstvo (U) 0:1 (0:0)

Odlično su Vrščani startovali u novom šampionatu. Smatrani su i najprijatnijim iznenađenjem, ali kako vreme odmiče sve teže drže korak sa najboljim ekipama ovog ranga takmičenja.

Golom Nemanje Doderovića u 65. minutu Jedinstvo je stiglo do važnih bodova kojima učvršćuju plasman u sredini tabele.

Meč su inače obeležila dva crvena kartona, po jedan na obe strane.

 

 

- Mačva - Loznica 1:3 (1:1)

Veliki lokalni derbi odigran je na stadionu u Šapcu. I pored činjenice da je domaća Mačva golom Miloša Adamovića iz jedanaesterca u 10. minutu meča stigla do prednosti, gosti iz Loznice su do poluvremena stigli do poravnanja, a zatim u drugom poluvremenu i do potpunog preokreta.

Golove za Loznicu postigli su Dragiša Komarčević u 24. i 87. minutu, kao i Lazar Mićić u 58. minutu susreta.

 

 

- Metalac (GM) - IMT 1:2 (0:2)

"Traktoristi nastavljaju seriju odličnih rezultata. Sa teškog gostovanja u Gornjem Milanovcu u prestonicu su se vratili sa tri boda i nastavili borbu sa ekipom Grafičara za lidersku poziciju prvoligaškog karavana.

Golove za IMT postigli su Nikola Savić u 7. i Miloš Luković u 25. minutu susreta, dok je čast domaćina spasao Stefan Fićović u 52. minutu meča.

 

 

- GFK Sloboda - RFK Novi Sad 1921 3:1 (2:0)

Na stadionu "Radomir Antić" u Užicu domaćin je konačno uspeo da prekine seriju negativnih rezultata. 

Golovima Šušnjara, Raškovića i Glišovića Sloboda se vratila na staze uspeha. Jedini pogodak za Novosađane delo je Jovana Ilića iz jedanaesterca u samom finišu meča.

 

 

- Inđija Toyo Tires - Železničar 4:1 (2:0)

U jednom od derbija kola fudbaleri Inđije Toyo Tires savladali su goste iz Pančeva ubedljivim rezultatom 4:1 čime su se probili u sam vrh tabele odmah iza do sada neprikosnovenog dvojca.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading