POKER U DESPOTOVCU: Orlovi iz Jasenova ubedljivo savladali Slogu!

Autor:

Sport

11.09.2022

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljiv trijumf na teškom gostovanju.

POKER U DESPOTOVCU: Orlovi iz Jasenova ubedljivo savladali Slogu!

Foto: FK Orlovi Jasenovo

FK Orlovi Jasenovo

Fudbaleri Orlova iz Jasenova savladali su Slogu iz Despotovca u gostima rezultatom 4:0 u okviru derbija 5. kola Zone "Zapad".

Republika

 

Obostrano odmeravanje snaga gledalo se u prvih 15 minuta , a onda je gost prvi zapretio, Stojanović je u situaciji jedan na jedan prebacio gol Sloge.

Domaćin je uglavnom igrao na kontre i jedna takva je usledila u 25 .minutu meča kada Ilić promašuje gotovo prazan gol. Kazna je usledila samo nekoliko minuta kasnije i gost dolazi do 0:1 posle odlično izvedenog slobodnog udarca, strelac je bio Knežević.

Nedugo zatim Orlovi dolaze do 0:2, pogodak je postigao Stojanović, a potom je usledio veliki odmor.

U drugom poluvremenu je postojao samo jedan tim na terenu. Gosti su golovima Stojanovića , a onda i Mijaličića rešili meč u uvodnim minutima drugog poluvremena pa je tako na sefamoru posle 60. mini igre bilo 0:4.  

Do kraja meča Orlovi su kontrolisali igru, zapretili još par puta, ali goloa više nije bilo.

U sledećem kolu tim iz Jasenova dočekuje odličnu ekipu Trstenika, dok Sloga iz Despotovca gostuje na veoma neugodnom terenu u Poljni. 

Vredi napomenuti da je Sloga poslednji ovako ubedljiv poraz na svom terenu doživela 2014. godine od radnickog iz Pirota.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading