NASTAVLJA SE KUP: Komšijski derbi igra se u Gložanu - veliki rivali odučuju o finalisti!

Autor:

Sport

07.09.2022

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sredu 7. septembra na programu je polufinalni duel kupa OFS Bačka Palanka.

NASTAVLJA SE KUP: Komšijski derbi igra se u Gložanu - veliki rivali odučuju o finalisti!

Foto: ČSK Čelarevo

Na stadionu u Gložanu sa pošetkom od 16:30 časova snage će odmeriti ekipe domaće Budućnosti i ČSK iz Čelareva. U prvoj rundi ovog takmičenja ekipa iz Čelareva je savladala Soko iz Nove Gajdobre rezultatom 4:1, dok je Budućnost nakon izvođenja jedanaesteraca eliminisala Borac 46 iz Obrovca 2:2-3:1.

 

Rivalitet ove dve ekipe dobro je poznat, a međusobno će odmeriti snage u polufinalnom meču Kupa OFS Bačka Palanka nakon dužeg vremena.

Opšti je utisak da su u predstojećem duelu gosti favoriti, a to potvrđuje i kapiten Budućnosti iz Gložana, Vladimir Ralević:

- Očekuje nas jedna lepa fudbalska predstava na stadionu Budućnosti u Gložanu. Gosti su bolje ušli u prvenstvo imaju tri pobede iz četiri utakmice i kao takvi imaju ulogu blagog favorita. Sa druge strane mi smo sklapali ekipu u hodu, očekuje se još pojačanja, uz dve vezane pobede polako ulazimo u pobednički kolosek, koji ćemo nadam se nastaviti i na današnjoj utakmici. Da sve prođe u fer i korektnoj borbi kako je uvek bilo između ove dve komšijske ekipe, pa bolji neka pobedi.

 

Dileme nemaju u redovima ČSK Čelareva:

- Što se tiče sutrašnje utakmice za nas je to samo još jedna utakmica u nizu. Imaćemo sve igrače na raspolaganju. Sve ove utakmice nam služe da polako podižemo formu i da svi igrači dobiju priliku da igraju u zavisnosti od njihove trenutne sposobnosti gledam da rasteretim svakog pojedinca da bi iskoristio i dobio maksimum od tima. Nije lako igrati u kontinuitetu, ovo nam je već druga nedelja da igramo mečeve sredom i subotom, što je velika potrošnja za ceo tim, ali imamo dosta mladih igrača na raspolaganju i to je jedina šansa da i sutra pojedinci dobiju šansu i polako vidimo koliko su napredovali u radu i da pomognu u daljem takmičenju. Što se same utakmice tiče ne nosi nam breme da moramo da pobedimo, ali sigurno kao i sve utakmice dosad idemo na pobedu. Svi će dobiti šansu da igraju kao i u prošloj Kup utakmici. Cilj je da uigramo tim koji će biti spreman za prvenstvo da ostvaruje u kontinuitetu rezultate. Ovaj Kup će nam samo biti uvertira za produženu formu igrača da polako dobijaju šanse i da se kroz te mečeve nametnu za prvu postavu i za stabilnost tima koja može da pravi konstantno rezultat – izjavio je šef stručnog štaba našeg tima Vlado Karakaš.

Kapiten tim iz Čelareva Jovan Šoven očekuje trijumf u predstojećem susretu:

- Komšijski derbi, ocekuje nas dobar teren i "vreo" ambijent domaćih navijaca, motiv ne manjka ni sa jedne strane. Mi kao klub imamo najviše ciljeve kako u ligi tako i u Kupu i shodno tome sutra idemo u Gložan da pobedimo. I mi i oni u meč ulazimo posle osvojena tri boda u ligi što znaci da meč dočekujemo u dobrom raspoloženju. Očekujem tvrdu utakmicu sa puno duela. Sve u svemu jedan jako zanimljiv duel i nadam se da ce biti pun stadion, da odigramo jednu fer i korektnu utakmicu, i neka bolji pobedi.

Polufinalni meč Kupa OFS Bačka Palanka igra se u sredu 7. septembra sa početkom od 16:30 čaova na igralištu FK Budućnost u Gložanu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading