Favoriti prošli kao bosi po trnju - svi GOLOVI Prve lige Srbije! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.09.2022

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usled vanrednog kola koje je odigrano prethodne nedelje, nekolicina mečeva prvoligaškog karavana igrana je u ponedeljak 5. septembra.

Favoriti prošli kao bosi po trnju - svi GOLOVI Prve lige Srbije! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Poslednjih pet mečeva 7. kola Prve lige Srbije odigrani su u ponedeljak 5. septembra, a obeležili su ih kiksevi apsolutnih favorita.

- RFK Novi Sad 1921 - RFK Grafičar 1:1 (0:0)

I pored čičnjnice da su na osnovu dosadašnjih rezultata "Grafosi" bili apsoutni favoriti, Novi Sad se pokazao kao žilav rival i zasluženo stigao do boda.

Domaćin je poveo u 53. minutu susreta golom Jovana Ilića, a izjednačenje i konačni rezultat meča postavio je Jovan Mijatović u 72. minutu.

 

 

- IMT - Inđija Toyo Tires 0:0 (0:0)

Nakon dva uzastopna trijumfa, ekipa IMT-a nije uspela da ostvari novu prvenstvenu pobedu. Na stadionu "kraj Studenjaka" Inđija Toyo Tires je uspela da sačuva "nulu" i odnese jedan bod kući.

 

 

- Loznica - Radnički Sremska Mitrovica 1:0 (1:0)

Loznica se budi. Nakon prošlonedeljnog iznenađenja i trijumfa u Gornjem Milanovcu, Lozničani su slavili i na stadionu u Klupcima. Identičnim rezultatom 1:0 savladali su sremskomitrovčane i pobegli sa začelja tabele.

Strelac jedinog pogotka bio je u 23. minutu Lazar Mićić, a treba napomenuti da su gosti od 65. minuta igrali sa igračem manje poto je crveni karton zaradio Nikola Marjanović.

 

 

- Železničar Pančevo - Radnički Novi Beograd 3:0 (2:0)

"Majstori" su se kao bosi po trnju proveli u ovoj rundi prvoligaškog karavana. Pančevačka "Dizelka" prosto je pregazila Novobeograđane koji su nakon ovog susreta preuzeli "fenjer" na tabeli.

Golove za Železničar postigli su: Strahinja Stojanović (16.), Šaleta Kordić (27.) i Dario Grgić (72.).

 

 

- Trayal - Jedinstvo Ub 2:2 (0:0)

Sjajna fudbalska predstava viđena je na stadionu "Mladost" u Kruševcu. Velika neizvesnost, četiri pogotka i rezultatski preokreti obeležili su ovaj meč.

Poveli su goti u 57. minutu, a mrežu Kruševljana zatresao je KVaku Karikari. U periodu od 65. do 86. minuta usledio je potpuni rezultatski preokret, a mrežu Ubljana tresli su Andrija Fratrović i Mirko Andrić (autogol). Na kraju, u poslednjim trenucima meča izjednačenje i bod Jedinstvu doneo je Filip Avrić.

 

 

- Rezultati 7. kola Prve lige Srbije:

Mačva - OFK Vršac 2:1

Loznica - Radnički (SM) 1:0

Rad - Metalac (GM) 0:0

IMT - Inđija Toyo Tires 0:0

Železničar - Radnički (NB) 3:0

Zlatibor - GFK Sloboda 4:1

RFK Novi Sad 1921 - GFK Grafičar 1:1

Trayal - JEdinstvo (U) 2:2

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading