Remi u finišu meča, Miražić zlatni džoker!

Autor:

Sport

04.09.2022

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Hajduk Stanka zabelezili su prvi remi ove sezone na gostovanju u Zvorniku a utiske sa utakmice cucemo od Stefana Miražića, asistenta jedinog pogotka za nas tim.

Remi u finišu meča, Miražić zlatni džoker!

Foto: Promo

Niže lige

Što se same utakmice tiče, domaci su prvi pripretili pogodivsi prečku, potom su fudbaleri Hajduka zapretili preko Jankovića i Teodorovića ali su njihovi udarci zavrišli pored gola.

Jedinstvo MZ 1:1 Hajduk Stanko (0:0)
Strelac: Jankovic 

 Drugi deo igre, utakmica sa malo sanši iako je posed u većem delu meča bio na strani naše ekipe, domaćin je prvi poveo nakon šuta sa distance. Krenuli su fudbaleri Hajduka na sve ili ništa.

Vasić je šutirao preko gola, da bi nakon toga Petrić imao priliku ali je bio neprecizan. I kada se ćinilo da ce domaćin uzeti ceo plen, Mirazić je rezantim šutem gađao u dalji ugao. a Janković ispratio i sa druge stative pogodio mrežu. 

- Bila je izuzetno teška utakmica kao sto smo i očekivali, sredinom drugog dela primili smo gol ali smo bili istrajni u svojim namerama do kraja i uspeli smo da se vratimo i izjednaćimo utakmicu. Najvažnije je da smo ostali neporazeni i da se maksmialno fokusiramo za sledeće kolo.

Sve u svemu realan remi u Malom Zvorniku ali je ponašanje pojedinih domaćih fudbalera za svaku osudu. U okviru 5.kola Hajduk igra derbi sa ekipom Podrinja iz Loznickog Polja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading