KAMIONDŽIJE GAZE REDOM: U Priboju se igra strašan fudbal - FAP se iz Čačka vraća trijumfalno! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

03.09.2022

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je to strašan derbi zapada Srbije...

KAMIONDŽIJE GAZE REDOM: U Priboju se igra strašan fudbal - FAP se iz Čačka vraća trijumfalno! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Fap

Čačak je bio mesto odigravanja duela u kojem su se sastale možda i dve najbolje ekipe srpskoligaškog Zapada. I pre susreta znalo se da će ljubitelji fudbala u gradu čije prve naseobine datiraju još iz perioda kamenog doba (5500. - 3200 god. pre n. e.), uživati u fudbalskoj predstavi.

 

Do ovog susreta ekipa čačanskog Borca 1926 imala je stoprocentni učinak, dok su Pribojci na startu šampionata remizirali sa ariljskom Budućnosti 1:1.

Hladan tuš domaćim navijačima priredio je Dukić u 24. minutu susreta. Prednošću FAP-a okončano je i prvo poluvreme, a domaćin preko Baždareviča u 65. minutu susreta uspeva da poravna na 1:1.

I kada se činilo da će derbi biti okončan podelom bodova, Đenić je doneo veliko slavlje ekspediciji pribojskog kluba koja ne samo da je savladala velikog rivala, već od njega preuzela lidersku oziciju na tabeli. 

 

Ovim trijumfom još jednom se pokazalo da se u Priboju ozbiljno radi na stvaranju ekipe koja bi u dogledno vreme mogla i da obezbedi plasman u viši rang, jer grad, klub i navijači to zaslužuju.

U narednom 5. kolu fudbaleri FAP-a dočekuju na svom stadionu ekipu Poleta iz Ljubića, dok Čačani idu na noge ekipi Budućnost Krušik 2014 iz Valjeva.

- Rezultati do sada odigranih mečeva 4. kola Srpske lige Zapad:

Takovo (Gornji Milanovac) - Sloga (Bajina Bašta) 3:2

Budućnost (Arilje) - Tutin (Tutin) 0:0

Mladi radnik 1926 (Požarevac) - Sloga (Kraljevo) 2:1

Mačva 1929 (Bogatić) - Budućnost Krušik 2014 (Valjevo) 0:1

Borac 1926 (Čačak) - FAP (Priboj) 1:2

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading